pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Чи можливе впровадження ефективного механізму захисту персональних даних в Україні?

Федерація роботодавців м. Києва 27 грудня об 11:30 проводить прес-конференцію на тему «Чи можливе впровадження ефективного механізму захисту персональних даних в Україні?».

Інформаційним приводом прес-конференції є стурбованість представників бізнесу та громадськості щодо прийняттям Закону України «Про захист персональних даних» (від 01.06.2010 р. № 2297-VI) і Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за порушення законодавства про захист персональних даних» (від 02.06.2011р. № 3454-VI).

Федерація роботодавців Києва виступає з ініціативою про відстрочення та доопрацювання положень законів України з урахуванням думки роботодавців, оскільки їх прийняття є передчасним і містить значну кількість прогалин та зауважень.

Зокрема, Федерація роботодавців Києва зазначає, що у зв’язку із тим, що Закон України «Про захист персональних даних» суперечить дії іншим законодавчим актам та Конституції України, крім того в ньому чітко не визначене поняття «бази персональних даних» та сфери дії закону, – штрафні санкції що накладатимуться у зв’язку з порушенням законодавства можуть буди оскаржені в судовому порядку. В свою чергу, Федерація готова надавати консультації та роз’яснення з цього приводу та надавати практичну юридичну допомогу.

На період доопрацювання закону та внесення відповідних змін Федерація роботодавців Києва пропонує призупинити дію закону в частині накладення штрафів контролюючим органом та в частині реєстрації бази персональних даних.

У прес-конференції візьмуть участь:
Руслан Демчак – Голова Ради Федерації роботодавців м.Києва
Руслан Іллічов – виконавчий директор Федерації роботодавців України
Кирило Ткаченко – виконавчий директор КМОР металообробки та машинобудівної галузей "Металіндустрія-Київ"
Олексій Антонюк – голова Київської організації роботодавців сфери послуг "Усім миром"
Анатолій Соболевський – юрист Федерації роботодавців м.Києва

Місце проведення:
Інформаційне агентство УНІАН, вул. Хрещатик, 4

Щодо акредитації на прес-конференцію звертайтесь до Бенцлер Юлії
тел. 097-946-76-54

Для інформації:
Об’єднання організацій роботодавців «Федерація роботодавців Києва» – неприбуткова громадська організація, що об'єднує територіальні і галузеві організації роботодавців, роботодавців – юридичних осіб та громадські організації, статутними завданнями яких є представництво та захист прав та інтересів роботодавців.

www.frk.kiev.ua

Похожие пресс-релизы