pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «Байєр» висловлює свою підтримку позиції Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників AIPM Ukraine щ

Кабінет Міністрів України 16 лютого прийняв рішення про запровадження в Україні тимчасового додаткового імпортного збору у розмірі 5-10% від вартості будь-якої продукції, що заходить на митну територію України в режимі імпорту. До звільнення від сплати додаткового збору відносять так звані «життєво важливі» товари, категорія яких у вітчизняному законодавстві чітко не визначена.
У зв’язку з цим компанія Bayer в Україні підтримує ініціативу Асоціації представників міжнародних фармацевтичних виробників AIPM Ukraine щодо можливого запровадження додаткового імпортного збору на лікарські засоби.
«Ми висловлюємо надзвичайне занепокоєння можливими наслідками введення додаткового імпортного збору. Враховуючи складну економічну ситуацію в країні та безпосередньо кожного українця, ми вважаємо, що уряд має переглянути це питання у частині, що стосується лікарських засобів. Велика кількість продуктів імпортного походження є вкрай необхідними для багатьох категорій пацієнтів. Компанії-імпортери на сьогодні вже знаходяться у скрутному становищі через значну девальвацію національної валюти, адже усіма силами намагаються залишити свої продукти доступними для споживачів. Фактично компанії-імпортери розвивають та кредитують ринок за власний рахунок. Компанія Bayer в Україні підтримує ініціативи Асоціації AIPM Ukraine, які направлені на захист здоров’я та покращення якості життя пацієнтів», - вважає Олена Зубко, представник бізнес групи Bayer HealthCare в Україні.

Компанія Bayer Україна веде господарську діяльність з 1992 року і націлена надалі продовжувати свою діяльність у відповідності до норм чинного законодавства. Саме тому ми розраховуємо на конструктивну співпрацю Уряду з профільними асоціаціями та імпортерами.

Про компанію Bayer
Bayer - міжнародний концерн зі спеціалізацією в галузі охорони здоров'я, сільського господарства і високотехнологічних матеріалів. Як інноваційна компанія, Bayer задає тенденції розвитку наукоємних галузей. Продукти і послуги компанії спрямовані на благо людей і поліпшення якості життя.
Bayer дотримується принципів сталого розвитку і виступає як соціально і етично відповідальна компанія. У 2013 році чисельність співробітників концерну склала 113200 чоловік, обсяг продажів - 40,2 млрд євро. Витрати на дослідження і розробки - 3,2 млрд євро.
В Україні компанія Bayer (ТОВ «Байєр») працює з 1992 року. Команда з понад 500 професійних співробітників працює для того, щоб представити свої знання та інновації в галузі фармацевтичних продуктів, засобів захисту рослин і високотехнологічних матеріалів. Додаткова інформація: www.bayer.ua

Про AIPM Ukraine
Асоціація представників міжнародних фармацевтичних виробників AIPM Ukraine неприбутковою, неурядовою організацією, яка представляє професійні та бізнес інтереси міжнародних фармацевтичних виробників, що оперують на ринку України. AIPM Ukraine була створена в грудні 2009 року. Основна мета діяльності Асоціації втілюється у місії сприяти перетворенню українського фармацевтичного ринку та сектору охорони здоров’я на зрілу самодостатню систему, побудовану на принципах загального добра для пацієнтів, суспільства та індустрії, де останнє означатиме відповідність загальноприйнятим належним практикам (good practices). Детальна інформація на сайті www.aipm.org.ua

Похожие пресс-релизы