pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

27 червня 2010 року Міжнародна комісія з захисту р. Дунай традиційно проводить день Дунаю

27 червня 2010 року Міжнародна комісія з захисту р. Дунай традиційно проводить день Дунаю

День Дунаю є спільним пан-європейським заходом, спрямованим на інформування і підвищення екологічної культури громадян, яке організовує Міжнародна комісія з захисту р. Дунай (ICPDR). В рамках святкування Дня Дунаю у басейні Тиси 27 червня 2010 р. заплановано проведення фестивалю «Тиса – молодша сестра Дунаю» на території с. Ділове Рахівського району Закарпатської області, біля пам’ятного знаку «Географічний центр Європи».
Ця подія покликана сприяти поінформованості населення про важливість захисту і збереження водних ресурсів, а разом з тим наголосити на важливості екологічної стабільності розвитку суспільства. Захід буде проводитись в рамках загальної ініціативи всіх країн басейну Тиси з очищення її берегів від сміття та за підтримки проекту ПРООН-ГЕФ «Комплекс заходів з інтегрованого управління земельними і водними ресурсами в басейні Верхньої Тиси» та компанії Кока-Кола Беверіджиз Україна, яка вже четвертий рік поспіль виступає партнером цією події.
Разом із працівниками Кока-Кола Беверіджиз Україна до цього заходу долучаються представники Закарпатської обласної адміністрації, Міжнародної Комісії з захисту р. Дунай (ICPDR), Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Всеукраїнської екологічної ліги Закарпатського обласного водного господарства, жителі Рахівської громади та інші зацікавлені особи і організації.
"Компанія Кока-Кола усвідомлює, що здоров’я нашого бізнесу безпосередньо залежить від здоров’я довкілля, в якому ми живемо та працюємо. Саме тому ми спрямовуємо зусилля для підтримки таких еко-ініціатив як то: охорона водних ресурсів, відповідальне ставлення до переробки упаковки, розумне використання енергії та запобігання зміні клімату. З очищенням річки Тиса від відходів ми прагнемо продемонструвати, як міжнаціональні проблеми можуть бути ефективно вирішені на благо суспільства, а життєво важливі водні ресурси збережені для виробничих потреб та життєдіяльності майбутніх поколінь" – відмітив Андрій Бублик, директор зі зв’язків із громадськістю Компанії «Кока-Кола Беверіджиз Україна».
Річка Тиса, одна з найбільших у Центральній Європі, бере свій початок в Україні. На своєму шляху до річки Дунай у Сербії, вона простягaється на 677 км по території Румунії, Словаччини та Угорщини, займаючи площу близько 157186 км2. Через повені велика кількість відходів щороку розноситься вниз за течією від країни до країни.

Контактна інформація: Андрій Бублик +38 044 490 07 07, [email protected]

Похожие пресс-релизы