pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В рамках міжнародного автосалону SIA’2010 відбудеться День Маркетингу

28 травня 2010 р. в рамках 18 Київського міжнародного автосалону SIA’2010 відбудеться День Маркетингу (Marketing Day). Організатори заходу – оргкомітет виставки SIA’2010 та компанія стратегічних комунікацій Publicity Creating.

Ця подія відбудеться вперше і збере провідних фахівців з маркетингових комунікацій та операторів українського автомобільного ринку.

Тема заходу: " Marketing-mix на автомобільному ринку: ефективні рішення для збільшення продажів у 2010 р.".

У ході Дня Маркетингу, що пройде у форматі сесії доповідей, керівники, маркетологи, менеджери з реклами та PR компаній та організацій ознайомляться з ефективними маркетинговими інструментами та способами їх застосування.

Як відзначив генеральний директор компанії Publicity Creating Валерій Курейко: "День Маркетингу буде актуальним для представників автомобільних компаній, адже допоможе знайти оптимальні підходи до ефективного просування та збільшення обсягу продажів у пост-кризовий період".

Варто зазначити, що День Маркетингу є ефективним форматом галузевих подій, що успішно проходить вже протягом 5 років. Зокрема у 2010 році День Маркетингу вже відбувся в рамках галузевих виставок на будівельному та агро-ринку.

День Маркетингу в рамках SIA’2010 відбудеться 28 травня 2010 р. (другий день виставки).
Місце проведення: Міжнародний виставковий центр (Броварський проспект 15, ст.м. "Лівобережна"), павільйон № 1. Початок – об 11-00.
Вхід для експонентів та відвідувачів виставки – вільний.

13 травня 2010 р.

Довідка:
18 Київський міжнародний автосалон SIA’2010 - головна автомобільна подія України, об’єднує навколо себе представників вітчизняного авторинку та автомобілістів. Триватиме з 27 по 30 травня.

Publicity Creating успішно працює на українському ринку понад 12 років і є лідером серед українських PR-агенцій, входить в трійку найбільш відомих і в п'ятірку найбільш професійних PR-агенцій України (за підсумками рейтингу «Золоте Зерно» 2007, 2008 р.р.). Інформаційний лідер галузі (переможець медіа-рейтингу PR-агентств, 2007 р., 2009 р.)
Серед клієнтів – великі українські виробники, представництва, спеціалізовані компанії з сектору В2В. Серед А-брендів, які просувалися компанією, зарубіжні (Daikin, 3М, Лазолван, ORACLE, 1C:, Samsung, AMD, Toshiba, Skoda, Hansa, Geberit, ТехноНІКОЛЬ), та українські (Мівіна, Монарх, Богдан, Roshen, Енран, АМАКО, Керамейя, ColorWay та інші). www.publicity.com.ua

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтеся: [email protected]

Похожие пресс-релизы