pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Національний оператор відзначив фотографів за любов до України

Національний оператор «Київстар» в рамках реалізації проекту «Знай Україну» відзначив талановитих фотографів, учасників XIV міжнародного фотоконкурсу «День-2012».
Наприкінці жовтня в рамках реалізації проекту «Знай Україну» компанія відзначила п’ять світлин, зроблених учасниками XIV міжнародного фотоконкурсу «День-2012». Як і завжди, «Київстар» охоче підтримує бажання українців проявляти любов до своєї країни через творчість та різноманітні арт-проекти.
«Київстар» як національний оператор приділяє багато уваги підтримці традицій, розвитку творчості та бажанню українців ділитися своїми враженнями та любов’ю до країни, — коментує директор з корпоративних зв'язків «Київстар» Жанна Пархоменко. — Відібрані роботи відображають красу національних традицій та природи, звертають увагу глядачів на наше культурне багатство та піднімають настрій. Ми хотіли винагородити фотографів за їх внесок у розвиток патріотизму і подарували їм смартфони».
На думку «Київстар», серед робіт конкурсу найбільш відображають українські сімейні цінності, культуру та мальовничу природу країни наступні: «Музика міста» Анастасії Пушкової (м. Чернівці), «Мовчазний свідок історії» Олександра Харвата (м. Рівне), «Багате придане» Євгена Тимченка (м. Львів), «Ходи конем» Костянтина Гришина (газета «День»), «Браття козаки» Тетяни Машовець (м. Київ).
«Щодня о дванадцятій годині на ратуші в Чернівцях, моєму рідному місті, грає трубач мелодію пісні «Марічка». Одного разу мені вдалося «спіймати» цей момент. Загалом українські традиції, природа, люди — основна тематика моїх фоторобіт», — пояснює походження своєї фотографії «Музика міста» Анастасія Пушкова.
«Значна частина моєї творчості присвячена українській тематиці — природі, історії, життю людей. Для цього доводиться бувати у багатьох місцях. Фотографія скелястого велетня зроблена на світанку у селі Підкамінь на Львівщині, — розповідає історію фотографії «Мовчазний свідок історії» її автор Олександр Харват. — Про появу цієї скелі існує чимало легенд, вона вражає своєї величчю та монументальністю».
«Більш за все мене, як фотографа, приваблює реальне життя людей, саме за ним цікаво спостерігати. Я віддаю перевагу «живим» репортажним кадрам, — ділиться своєю думкою Костянтин Гришин, автор фотографії «Ходи конем». — Саме такою і є фотографія шахістів: вона була зроблена в Києві на Хрещатику».
«Три хлопчики на фото — мої племінники. Знімок зроблений під час весілля в українському стилі, тому вони вдягнені в національні костюми, — розповідає Тетяна Машовець, автор фотографії «Браття козаки». — Це любительське фото, єдина з моїх робіт, що потрапила на конкурс. Дуже приємно, що вона одразу отримала визнання».
«Київстар» підтримує фотоконкурс газети «День» вже 10 років поспіль. Це найбільший в Україні проект для фотокореспондентів — як професіоналів, так і аматорів — покликаний стимулювати професійне й творче зростання українських фотожурналістів. Цього року організатори зібрали близько 2 тисяч фотографій, з яких для виставки було відібрано понад 300 світлин. Вони демонструвались у Музеї сучасного мистецтва України протягом 10 днів у жовтні.
Матеріали за темою:
• «Київстар» подарував Кіровограду «Відкрите серце»
• «Київстар» подарував запорожцям арт-алею «Запоріжжя — місто, що надихає»
• «Сімейна лавка» від «Київстар» зібрала на свято найбільші родини Дніпропетровська
• «Київстар» створює нові визначні місця в рамках проекту «Поділіться любов’ю до України»
Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»
«Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
«Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.
«Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua www.djuice.ua,www.beeline.ua www.vimpelcom.com

Похожие пресс-релизы