pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Посольство Іраку знайомить українську еліту з національним мистецтвом

21 липня 2009 року Посольство Республіки Ірак в Україні влаштувало мистецький вечір за участю відомого іракського музиканта Саада Аль-Адамі, який презентував іракські фольклорні пісні, та відомого іракського митця Зугейра Раді.
На вечорі були присутні посли арабських держав, які мають дипломатичні представництва в Україні, представники українських політичних та ділових кіл, представники іракського земляцтва та журналісти.
Тимчасовий Повірений у справах Посольства Республіки Ірак в Україні Халід Аль-Шамарі відзначив у своєму виступі, що «даний захід є продовженням святкувань іракського народу з нагоди Дня суверенітету країни, адже американські війська залишили територію іракських міст, передавши командування іракській армії та поліції, які віднині забезпечують стабільність та безпеку в країні без сторонньої допомоги».
Аль-Шамарі наголосив, що метою мистецького вечора було знайомство українців із іракським музичним фольклором, та висловив сподівання, що українські музиканти та митці також відвідають Ірак та познайомлять мешканців країни з українською культурою.

Похожие пресс-релизы