pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Компанія «В-Центр» першою в Україні отримує сертифікат LWG

Найбільший виробник натуральної шкіри в Україні – компанія «В-Центр» - в грудні 2019 року пройшов міжнародний аудит LWG* (Leather Working Group) за зразкову поведінку, з точки зору захисту навколишнього середовища.
Компанія «В-Центр» стала ПЕРШОЮ сертифікованою компанією LWG в Україні.
Сертифікат LWG – це комплексна оцінка екологічності виробників шкіри. Багато європейських компаній сьогодні надають перевагу співпраці із постачальниками, які мать даний сертифікат. Рішення про отримання сертифікату LWG сприяє подальшому розвитку діяльності компанії на закордонних ринках. Продукція «В-Центр» вже експортується до країн ЄС (Італія, Німеччина, Естонія), а також до США, Ізраїлю та Фінляндії. Серед партнерів «В-Центр» такі відомі європейські виробники, як Rieker, Diadora, Mondeox, Skandia та інші.
Крім того, отримання сертифікату LWG є логічним продовженням стратегії «В-Центр» як соціально відповідального бізнесу. Раніше підприємство «В-Центр» вже було сертифіковано за міжнародними стандартами ISO 9001:2015 «Система управління Якістю» та 14001:2015 «Система екологічного управління». Завод «В-Центр» також має сертифікат EcoVadis (рейтинг сталого розвитку постачальників у міжнародних ланцюжках поставок).
*Leather Working Group розробляє та підтримує протоколи, а також проводить оцінку відповідності виробників шкіри міжнародним екологічним стандартам з охорони навколишнього середовища, з метою сприяння сталому розвитку та впровадженню екологічних методів ведення бізнесу у шкіряній промисловості по всьому світу. Leather Working Group об’єднує виробників шкіри та виробників виробів із шкіри, постачальників обладнання і хімічних матеріалів, роздрібних продавців, технічних експертів та інших постачальників послуг на світовому ринку шкіри, які працюють разом, щоб підтримувати протоколи з охорони навколишнього середовища спеціально для шкіряної промисловості.
16 січня 2020 року.
Довідка. Компанія «В-Центр» заснована у 2014 році і є лідируючою на українському ринку виробництва натуральної шкіри. Завод «В-Центр», розташований у місті Вознесенськ, Миколаївської області – найбільше виробництво повного циклу в Україні. Виробничі площі підприємства – 55 тис. кв.м., кількість співробітників – 300 чол. «В-Центр» також має власні філії (склади) у Дніпрі, Харкові та Львові. Щороку завод «В-Центр» виробляє близько 90 млн. дм² готової продукції. Завдяки своїй якості та широкому асортименту, продукція компанії користується попитом як в Україні, так і за її межами.

За додатковою інформацією, будь ласка, звертайтесь:
https://v-center.in.ua/
Тел: +38 (067) 511 99 28, [email protected]

Похожие пресс-релизы