pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Bolt подбав про цифрову безпеку пасажирів та водіїв

Сервіс Bolt вдосконалив систему захисту даних, запровадивши функції, які зменшують ризик небажаного використання особистої інформації та можливих неприємностей, пов'язаних з цим. Нові функції у додатку Bolt дозволять користувачам здійснювати комунікацію, не розголошуючи контактні дані.

Цифрова епоха відкрила перед людством безліч можливостей, але водночас створила проблеми у сфері конфіденційності даних. Дедалі для забезпечення своєї мобільності все більше людей обирають мобільні додатки і сервіси, які іноді потребують передачі особистих даних. Наразі збереження конфіденційності стає надважливим завданням, оскільки велика кількість особистої інформації може бути використана без дозволу користувача.

Безпека поїздок складається з різних аспектів: піклування про особисту безпеку водія та пасажира, запобігання небезпечним ситуаціям на дорозі. Одним із найважливіших завдань для компанії Bolt є захист користувачів від розповсюдження їхніх приватних даних. Це надає їм додатковий рівень цифрової безпеки.

Функції, що допомагають зберегти конфіденційність приватної інформації:

Дзвінки через додаток — функція дає можливість телефонувати не з номера телефону, а напряму через додаток. Вона запобігає розповсюдженню приватних даних користувачів сервісу.

Конфіденційність номера телефону — ця функція дає можливість приховати свій номер під час виклику, щоб водій його не побачив, таким чином зберігається приватність та уникаються можливі небажані дзвінки від сторонніх осіб.

«Робота сервісу Bolt налаштована таким чином, що водій і пасажир можуть спілкуватися по телефону. Іноді необхідно зв'язатися з користувачем для уточнення адреси або місця посадки. В такій ситуації може виникнути проблема захисту приватної інформації. З метою запобігання можливим неприємним ситуаціям компанія Bolt впровадила нові функції безпеки. Вони дозволяють водію та пасажиру здійснювати комунікацію, не розголошуючи контактні дані», - пояснює Сергій Павлик, керівник напряму райд-хейлінґу компанії Bolt в Україні.

Інформація про компанію Bolt

Bolt – це мультидодаток, головна мета якого – зробити пересування містом більш доступним, безпечним і екологічним. Послугами компанії Bolt користуються більш ніж 150 млн осіб у 45 країнах Європи й Африки (понад 500 міст). За допомогою мультидодатка надається низка послуг, як-от виклик автомобілів, каршерінґ, прокат електросамокатів і електровелосипедів, а також доставка їжі та продуктів. Наразі з компанією співпрацюють більш ніж 3 млн водіїв і кур’єрів по всьому світу.
В Україні послуги Bolt доступні в Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, Хмельницькому, Житомирі, Кропивницькому, Черкасах, Миколаєві, Чернівцях, Кременчуці, Луцьку, Рівному, Тернополі, а також в Ужгороді, Івано-Франківську, Одесі, Мукачеві, Дрогобичі, Кам'янець-Подільському та Трускавці (www.bolt.eu).

Похожие пресс-релизы