pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Корисні справи....

Громадською організацією «Поділля» постійно надається практична допомога у вирішенні питань особистого та виробничого характеру з якими звертаються наші земляки. Так на прохання агроформувань Хмельниччини під особисті усні гарантії громадської організації «Поділля» була надана практична допомога в організації проведення без попередньої оплати на ВАТ «Новоград-Волинський РайАгроПромТехніка» капітального ремонту тракторних двигунів до тракторів Т-150, оскільки господарство через відсутність коштів не в змозі було проплатити ці послуги. Під гарантії «Поділля», що агроформування розрахується з майбутнього урожаю, господарство вчасно отримало свої капітально відремонтовані двигуни.

Така ж сама допомога була надана агроформуванням при закупівлі сільськогосподарської техніки в агрофірмі «Амако». І тепер з цією фірмою ми налагодили ділові стосунки.
При зверненні, землякам надаються юридичні послуги, у тому числі щодо вирішення питань стосовно порядку отримання Державних актів на право власності на земельні частки (паї).
На прохання територіальної громади Вікнинської сільської ради щодо сприяння і допомоги у будівництві шестикілометрового підвідного газопроводу від села Шимківці до сіл Вікнини, Дзвінки і Надишень Білогірського району ГО «Поділля» з цього приводу звернулася до Міністерства з питань житлово-комунального господарства України і Хмельницької облдержадміністрації. Як результат, Хмельницька облдержадміністрація погодилася виступити замовником будівництва зазначеного газопроводу і включити його в перелік об′єктів, будівництво яких фінансуватиметься у 2008 році з Державного бюджету.
Надана практична допомога Шепетівській районній державній адміністрації у вирішенні питання щодо організації проведення реставрації Городищенського Свято-Різдвяного-Богородичного чоловічого монастиря, який до цього часу не занесений до Єдиного Державного реєстру пам′яток України, що не давало можливості спрямувати кошти на фінансування ремонтних та реставраційних робіт.
За дійовою практичною участю громадської організації «Поділля» були зараховані на стаціонарне навчання діти наших земляків в Національний педагогічний Університет ім. М.П. Драгоманова і Національний аграрний Університет.
В процесі всього періоду своєї діяльності, громадська організація «Поділля» надавала допомогу нашим землякам в отримані місць в умовах стаціонарного лікування в Українському науково-дослідному інституті
ім. М.Д. Стражеско, науково-дослідному інституті хірургії ім. О.О. Шалімова та в лікувальних установах для дітей.
За запрошенням Хмельницької обласної державної адміністрації та Хмельницької обласної ради представники громадської організації „Поділля” прийняли участь у роботі II-го Міжнародного економічного форуму „Інвестиційні можливості Хмельниччини”, який відбувся у вересні 2007р. в м. Хмельницькому, організований Хмельницькою торгово-промисловою палатою, а також прийняли участь у заходах щодо відзначення 70-річчя утворення Хмельницької області.
В громадськшй організації „Поділля” є окремі напрацювання щодо співпраці з іншими громадськими організаціями, які знаходяться на Україні і за її межами.
Обов'язковим правилом для нас в своїй роботі є поздоровлення членів громадської організації „Поділля” і просто земляків зі святами, а також з днем народження.

Похожие пресс-релизы