pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Евро Лизинг вошел в перечень социально ответственных компаний Днепропетровщины

17 грудня 2008 року у Дніпропетровську відбувся круглий стіл “Концепція та міжнародні стандарти корпоративної соціальної відповідальності”.

До переліку найбільш соціально відповідальних компаній увійшли: ВАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», «Індустріальний Союз Донбасу», Procter and Gamble, Євро Лізинг, Надра Банк, тощо. Такий перелік компаній став результатом дослідження щодо обізнаності різних груп стейкхолдерів із соціальної відповідальності і міжнародного стандарту ISO 26000, яке проводилось у 10 регіонах України Центром «Розвиток Корпоративної соціальної відповідальності».

В рамках зустрічі за участі представників компанії «Євро Лізинг» обговорювалися напрямки корпоративної соціальної відповідальності в регіоні та досвід компаній, які реалізують заходи і програми з екологічного і соціального розвитку, соціального залучення в Дніпропетровській області.

Для довідки:

Компанія “Євро Лізинг” є національним лідером ринку транспортного лізингу, створена у 2003 році, входить до складу Групи компаній “Атолл Холдінг”, до складу якої також входять ЗАТ "Єврокар" (офіційний виробник автомобілів марок VW Group), ТОВ «Єврокар» (імпорт автомобілів Skoda), ЗАТ "Формула Мотор Україна" (імпорт автомобілів Seat), "Віпкар" (імпорт автомобілів Bentley), “Budget Україна”, ТОВ “Авто Фінанс” та ін. Компанія „Євро Лізинг” працює у форматі фінансового супермаркету транспортних засобів і надає послуги фінансового і оперативного лізингу легкових, комерційних та вантажних авто.

ТОВ «Євро Лізинг»
03035, Київ, ул. Сурікова, 3
Тел./Факс: + 38 044 490-10-87
www.lease.com.ua

Похожие пресс-релизы