pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

На честь Дня Захисника Вітчизни в Лубнах пройде Урок мужності

23 лютого 2010 року об 11 годині 55 хв. в Лубенській спеціалізованій школі I – III ступенів № 6, кабінет РІМЦ (м. Лубни, вул. Монастирська, 44) відбудеться Урок мужності, організований Полтавською обласною молодіжною громадською організацією «Твій Світ».
Мета заходу: формування патріотичних почуттів: любов і гордість до історії рідного краю, відповідальність за його долю; виховування загальнолюдських якостей: чесності, порядності, мужності, бажання знайти своє місце в рідній країні.
Урок мужності з учнями 9 -В класу проведуть:
Олександр Чепур – голова Полтавської обласної молодіжної громадської організації «Твій Світ».
Сергій Алєєксєєнко – лектор.
Учасники заходу матимуть змогу отримати знання щодо мужності та патріотизму, переглянуть чудовий відеоматеріал по формуванню патріотичних почуттів та отримають цікаві призи та подарунки.

Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» вважає особливо важливим прищеплювати молодим людям любов до Батьківщини, формувати патріотичні почуття і відповідальність за розвиток та процвітання нашої держави, виховувати мужніх, свідомих, чесних громадян.

Похожие пресс-релизы