pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Відбулась інтернет-конференція «Біржовий фонд «Індекс Української біржі» та інвестиційні можливості 2011 року»

7 квітня 2011 року на сайті компанії «КІНТО» відбулась інтернет-конференція «Біржовий фонд «Індекс Української біржі» та інвестиційні можливості 2011 року» за участі Президента «КІНТО» Оксаніча С.М., Директора департаменту з продажу та роботи з інвесторами Васильєвої Л.С. та Керуючого інвестиційним фондом «Індекс Української біржі» Лукасевича В.Б.

Активне спілкування між учасниками конференції стосувалося широкого спектра питань: розвитку фондового ринку, інвестиційних та торгових стратегій, оподаткування, нового біржового фонду «Індекс Української біржі» та навіть впливу землетрусу в Японії на світову економіку.

Ознайомитись з результатами конференції можна на сайті «КІНТО»: http://www.kinto.com/focus/conference4.html.

Тел.: (044) 390-57-60
Web: www.kinto.com
Web: www.etf.kinto.com

Довідкова інформація

Фонд «Індекс Української біржі» (тікер - KUBI) є унікальним проектом для українського фондового ринку. Це перший фонд, цінні папери якого вільно торгуються на біржі як звичайні акції. Фактично, це перший в Україні ETF (Exchange Traded Fund) - найбільш популярний на закордонних фондових ринках продукт. Принципи роботи фонду «Індекс Української біржі» аналогічні тим, які використовуються в класичних біржових індексних фондах за кордоном. Структура фонду майже повністю повторює склад індексного кошика Української біржі, який складається з акцій кращих українських компаній.

Похожие пресс-релизы