pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

24 квітня в Будинку вчителя в м. Київ відбулась друга конференція TEDxKyiv “Краса Розуму: ідеї для України”

24 квітня відбулась конференція TEDx Kyiv “Краса розуму: ідеї для України” у форматі міжнародної конференції TEDx та відео-презентацій, що супроводжувались прямою трансляцією в мережі Інтернет. Конференція TEDx Kyiv “Краса розуму: ідеї для України” стала платформою для обміну ідей, вартих поширення, можливістю для присутніх учасників та гостей відчути силу знання та нових відкриттів.
Доповідачами конференції виступили 18 представників різних галузей бізнесу та знань: топ-менеджери та засновники компаній, скульптори, вчителі, хірурги: серед них Єгор Анчишкін, Валерій Мірочник, Петро Смертенко, Дмитро Кункін, Євгеній Уткін, Тетяна Гершуні, Костянтин Могильник, Андрій Бобровицький, Андрій Мітченко, Олексій Бобровников, Андрій Федорів, Дмитро Грязнов, Пауль Пшеничка, Юлія Лихоліт, Роман Морозов, Володимир Білоконь, Тарас Компанійченко, Владислав Троїцький. Фокус презентацій на події був спрямований на унікальні українські ідеї, варті поширення, у сфері освіти, мистецтва, екології, медицини, маркетингу, соціальних інновацій та управління.
Загальною зацікавленою аудиторією події стали представники компаній, студенти, журналісти, а також аудиторія прямої трансляції конференції TEDx Kyiv. Особливість конференції TEDx Kyiv в обміні ідеями, живому спілкуванні за допомогою сучасних технологій та соціальних мереж, визнання і талантів та професіоналізму спікерів та учасників. Великий інтерес до конференції пояснюється тим, інтелектуальний мейнстрім набирає обертів як в Україні так і у світі, де знавці своєї справи не лише виявляють бажання поділитись своїми інноваційними ідеями, але й займають активну позицію у спілкуванні з учасниками і зацікавлюють присутніх втілити ідеї у життя.
Організатором конференції TEDx Kyiv виступила спільнота ентузіастів-волонтерів, що отримала ліцензію на проведення заходу від міжнародного неприбуткового фонду TED, який започаткував проведення таких конференцій з 1984 року в США. Міжнародні конференції TEDx мають за мету поширювати ідеї, що варті розповсюдження, і об’єднувати три сфери розвитку суспільства: технології, розваги та дизайн (Technology, Entertainment, Design). Поряд із щорічною конференцією у мозкових центрах світу – Каліфорнії в США та Оксфорді у Великобританії, TED надає можливість проводити події місцевим спільнотам TEDx. Спільнота TED об’єднують найкращих світових мислителів, науковців та діячів таких як: Білл Гейтс, Білл Клінтон, прем’єр Великобританії Гордон Браун, сер Річард Бренсон, лауреати Нобелівської та Пуліцерівської премії, засновники Google та Wikipedia та інші видатні особистості. Так, за один лише 2009 рік, місцеві конференції TEDx проводились більш як у 200 містах світу – від Токіо та Балі до Бостона і Сан-Паоло. Головною цінністю TED є записи виступів, доступні для вільного перегляду через мережу в Інтернет. За історію конференції, що налічує чверть століття, вже зібрано більше 650 записів. TED платформа також включає відкриту програму перекладів, в якій кожен може долучитись до більш ніж 77 тис волонтерів, що перекладають виступи кожен для своєї країни – іспанською, болгарською португальською, китайською, французькою та іншими мовами світу. Українською вже перекладено 34 виступів про дизайн, дослідження в медицині та ін.
Партнери події TEDx Kyiv “ Краса Розуму: ідеї для України”: Brandcom, BeTV, Tochka.net, Promova, Toastmasters, EGOЇсти, D.BABYCH, ProstoPrint.com, Manekibook.
Медіа-партнери конференції TEDx Kyiv “ Краса Розуму: ідеї для України”: ESGroup, Ukrainian Business Resource, краща інноваційна спільнота Innovations, перший діловий журнал “Комп&ньон”, діловий журнал “&Стратегії”, газета “День”, MediaNext, Web 2.0

Офіційний сайт події TEDxKyiv “Краса Розуму: ідеї для України”: www.tedxkyiv.com
Офіційний сайт локальних подій TEDx під світовим брендом TED: www.tedx.com
Детальну інформацію Ви можете отримати за тел: (044) 278 1186, (097)-391-21-79 Клюквіна Марія, [email protected]

Похожие пресс-релизы