Жіночі секрети Катерини Серебрянської, або «Будь у формі»

27 квітня 2008 року о 17:00 в салоні ЕМПіК, що знаходиться в ТЦ «Магелан» (м. Київ, просп. Ак. Глушкова, 13-Б) відбудеться зустріч з відомою гімнасткою, олімпійською чемпіонкою Катериною Серебрянською.
Перше літературне видання книги «Женские секреты Екатерины Серебрянской или Будь в форме» є втіленням багаторічного досвіду, думок та знань абсолютної олімпійської чемпіонки. Це одкровення, яке допоможе кожній жінці бути у формі та любити себе.
«Книга написана на одному подиху, – говорить Катерина, – писала я її разом з моїми друзями – командою професіоналів: моїм особистим тренером по фітнесу Ксенією Слюсар та моїм чудовим стилістом Олею Сеймур. Книга читається напрочуд легко і складається з трьох розділів: «Здорове харчування», «Фітнес – це здорово» і «Сама досконалість». Яскраві фотографії та апетитні ілюстрації супроводжують кожну сторінку. Якість книги відмічено закордонними видавництвами, де книга готується до випуску в Європі.
Багато хто очікував мемуарів про життя Катерини Серебрянської, а отримали путівник до свого храму душі та здоров’я. «Звичайно, Ви можете сказати, що любов до фізичних навантажень в мені закладена з дитинства, що я звикла обмежувати себе в харчуванні, так як без цього я не досягла б вершин. Але це не так! – пише Катерина. Я давно закінчила спортивну кар’єру і художня гімнастика, як любий великий спорт не додала мені здоров’я. Не дивлячись на моє спортивне минуле, я не знала як побудувати моє життя так, щоб відновити своє здоров’я, свою фізичну форму, виглядати привабливо після вагітності, під час якої я погладшала на 23 кг. Я довго експериментувала, а правильний рецепт виявився на диво дуже простим. Зараз я відчуваю себе по справжньому щасливою!»
Крім книги Катерина Серебрянська представляє серію фітнес програм на DVD дисках: new «Стройные ножки», new «Учимся танцевать», «Готовимся к лету», «Восток», «Латино», «Диско», «Украинский драйв». Усі фітнес програми створені для домашнього використання, не вимагають купівлі спеціального обладнання або коштовного абонементу в фітнес клубі. Заняття проводяться під музичний супровід, мають точні рекомендації по техніці виконання вправ. Всі програми включають танцювальну розминку, основну та заключну частини.
Відмінний настрій, пружні м’язи, гарний тонус шкіри, корекція фігури, підвищення рівня самопочуття, зменшення жирових відкладень в проблемних місцях – і це далеко не весь позитивний результат, який ви отримаєте займаючись разом з Катериною.

Прес-служба ЕМПіК
www.empik.ua