pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Заступник Голови Правління АТ «ЄВРОГАЗБАНК» Топка Л.В. - Лауреат конкурсу «Пані Банкір - 2012»

14 березня в тріумфальній залі готелю «Київ» відбулась урочиста церемонія нагородження лауреатів ІV Всеукраїнського конкурсу «Пані Банкір - 2012» та I Всеукраїнського конкурсу «Леді Фінанс - 2012».
Організатор заходу - видавництво «КБС-Издат» та журнал «Банкиръ».
Мета подібного конкурсу - визнання заслуг найбільш успішних жінок, які працюють у банківському секторі України.
При визначенні переможниць жюрі керувалося такими критеріями: вагомий внесок у розвиток фінансової системи України, високий рівень професіоналізму та ділової репутації, індивідуальність, харизматичність, цілеспрямованість, принциповість, комунікабельність, особиста чарівність, корпоративна етика, активна соціальна позиція.

Заступник Голови Правління АТ «ЄВРОГАЗБАНК» - Топка Лариса Володимирівна в цьому році вперше стала лауреатом конкурсу «Пані Банкір - 2012», і як вона сама зазначила, їй було дуже приємно перебувати на сцені в числі лауреатів конкурсу.

«Подібні конкурси надають крила, надихають на досягнення нових, більш високих результатів, підкорення нових вершин. Хочу відзначити, що це не тільки мій успіх, це успіх всієї команди ЄВРОГАЗБАНК, в якій я вже досить довго працюю, і якої вдячна за підтримку і надану можливість проявити свої найкращі професійні навички.
Величезна подяка організаторам конкурсу - журналу «Банкиръ» за організацію цього конкурсу і створення такої святкової атмосфери »- ділиться враженнями Лариса Володимирівна.

Також лауреатами конкурсу стали:
- Валентина Арбузова, Голова Правління ПАТ «ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ БАНК РОЗВИТКУ»;
- Олена Якіменко, Голова Правління АТ «ЗЛАТОБАНК»;
- Світлана Шневская, Директор департаменту обслуговування клієнтів «УКРІНБАНК»
На заході були присутні топ-менеджери провідних банків України і країн СНД, акредитовані в Україні дипломати, представники громадських об'єднань і професійних учасників ринку, інші почесні гості та журналісти.
Інформаційна довідка:

Свій шлях АТ «ЄВРОГАЗБАНК» розпочав в 2006 році і за цей час впевнено закріпив власні позиції на фінансовому ринку України. За роки діяльності Банк піднявся на більш ніж 100 позицій за розміром активів, згідно даних Національного банку України, і сьогодні займає 59 місце серед діючих українських банків.

Лариса Володимирівна Топка - Заступник Голови Правління Публічного акціонерного товариства «ЄВРОПЕЙСЬКИЙ ГАЗОВИЙ БАНК».
Лариса Володимирівна працює в банківському секторі понад 23 років. Це майстер своєї справи, конструктивно мислячий керівник, що володіє умінням знаходити найкоротші шляхи до досягнення мети. Лариса Володимирівна ніколи не зупиняється на досягнутому і завдяки своїм діловим якостям завоювала незаперечний авторитет у колег.

Прес-служба АТ «ЄВРОГАЗБАНК»:
моб. (067) 444-30-01
тел. (044) 536-92-10 (вн. 1402)

Похожие пресс-релизы