pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В БРОКБІЗНЕСБАНКу відбувся прес-брифінг у зв`язку з призначенням О. Морозова Головою Правління

8 грудня 2011 року у БРОКБІЗНЕСБАНКу пройшов прес-брифінг у зв`язку з призначенням Морозова Олександра Валерійовича на посаду Голови Правління БРОКБІЗНЕСБАНКу.

Олександра Валерійовича Морозова було призначено Наглядовою радою БАНКу у середу, 7 грудня. Наглядова Рада задовольнила заяву Голови Правління Мішти Сергія Петровича та прийняла рішення звільнити його із займаної посади за власним бажанням.

Олександр Морозов раніше очолював ОЩАДБАНК та УКРГАЗБАНК, У 2008-2009 рр. працював на консультативній посаді в УКРЕКСІМБАНКу. На всіх посадах зарекомендував себе успішним менеджером найбільших фінансових установ.

На прес-брифінгу Олександр Морозов зазначив, що першочергове завдання, виходячи з доручення акціонерів, є формування стратегії розвитку БАНКу на найближчі 3-4 роки. «БАНК потребує покращення технологічності. Добре відпрацювали спеціалісти міжнародної компанії «Делойт энд Туш ЮСК». Проведена відповідна експертна робота, є діагноз, є рецепти з покращення ситуації у БАНКу. В подальшому необхідно здійснити деякі корегування у відповідності з планом трансформації бізнесу»- зазначив Олександр Морозов.

www.bankbb.com.ua

Довідка про БРОКБІЗНЕСБАНК:

БРОКБІЗНЕСБАНК заснований у 1991 році. БАНК входить до першої групи банків за класифікацією НБУ (найбільші банки). БРОКБІЗНЕСБАНК – один з перших банків, який відповідно до вимог Закону України «Про банки і банківську діяльність» отримав|одержував| нову банківську ліцензію на право надання банківських послуг, що визначені частиною|часткою| третьою статті 47 Закону України «Про банки і банківську діяльність», і Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій. БАНК надає повний спектр фінансових послуг за конкурентоспроможними тарифами. Понад 400 філій та відділень представляють БРОКБІЗНЕСБАНК у всіх областях України, РРеспубліці Крим та місті Севастополь .

Основні фінансові показники станом на 1 жовтня 2011 року:

Чисті активи – 19 398,408 млн. грн.

Чистий прибуток – 25, 367 млн. грн.

Регулятивний капітал – 2 795, 535 млн. грн.

Власний капітал – 2 391, 993 млн. грн.

Статутний капітал – 2 030,400 млн. грн.

Кредити та заборгованість юридичних осіб – 10 068,051 млн. грн.

Кредити та заборгованість фізичних осіб – 2 902,468 млн. грн.

Кошти клієнтів – 11 467,657 млн. грн.

Похожие пресс-релизы