pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Прес-зустріч з Олексієм Петренко

На минулому тиждні PR-компанією «Вавілон» була з успіхом організована творча зустріч представників ЗМІ з відомим актором Олексієм Петренко. Місцем для зустрічі невипадково було обрано «книжковий зал» ресторану «Декаданс Хауз». У атмосфері аристократичної бібліотеки з раритетними виданнями, зал створював неповторний настрій для філософських роздумів та культурної бесіди високоосвічених людей, за якою сучасна журналістика дещо засумувала.

Олексій Петренко приїхав до Києва, на запрошення продюсерів фільму «Ілюзія Страху», щоб відтворити своїм голосом однойменну книгу Олександра Турчинова для аудіо-диску.

Приїзд Олексія Васильовича особливий ще й тим, що він не частий гість в Україні, хоча родом з Чернигівської області, але вже дуже давно живе та знімається у Росіі, де його акторський талант має величезний попит у провідних російських режисерів: Ельдара Рязанова в «Жорстокому Романсі», Георгія Данелія у «Фортуні», Юрія Гримова у «Колекціонері», Елема Климова в «Агонії», Микити Михалкова у «Сибірському цирульнику» та «12». Одна з його останніх робіт – це роль Просителя та сокамерника у повнометражному художньому фільмі «Ілюзія страху» Олександра Кирієнко, знятого по роману Олександра Турчинова. До речі, цей фільм зараз знаходиться у відборі до номінації «Кращий іноземний фільм на премію Американської академії кіномистецтв OSCAR 2008».

У затишній атмосфері «книжкового» залу ресторану, представники ЗМІ почули розповіді про акторську діяльность Олексія Петренко, режисерів, з якими йому довелося працювати та особисті історії з життя. Крім того, Олексій Васильович розповів про своє хоббі – він співає у хорі та грає у музичній моновиставі (роль Івана Грозного) в супроводі симфонічного оркестру. З цією виставою він вже відвідав Відень, Берлін та інші європейські міста.

Журналісти не обмежувались питаннями тільки про творчість актора, а й цікавились його думкою про сучасний стан українського кінематографу та, особливо, про актуальність тематики книги «Ілюзія страху» до сучасних реалій. Відповіді Олексія Васильовича доречно доповнювали присутні на заході сценарист і креативний продюсер фільму «Ілюзія страху» Юрій Бутусов та режисер Саша Кирієнко.

Олексій Петренко стосовно книги та фільму «Ілюзія страху»: « Зазвичай прерогатива людей похилого віку «бурчати», що все не так і все не те, так от тут – все те, все так і «бурчати» нічого. Судити про літературу, коли робиться фільм, звичайно, потрібно, але не завжди результат фільму і суть літератури відповідають один одному. Часто буває так, що не сама хороша література дає можливість зробити хороший, або навіть дуже хороший фільм, що було доведене багато разів, і, навпаки, з хорошої літератури, геніальної, бувало робили таке, що краще б і не робили, краще б і не чіпали її.
«Ілюзія страху» річ сучасна, але змішана вона з такими серйозними речами - з Біблією, з висловами з Біблії. Наміри там дуже хороші. А Толстой колись сказав, що цінувати художника треба по намірах, а тут я бачу, що і в того, хто писав книгу, і у людей, які взялися знімати цю картину вони [наміри] дуже хороші. У фільмі я – один гвинтик. Все. Більшого там зробити я особливо не можу. Але я радий, що в такій хорошій справі, як зйомки фільму «Ілюзія страху» я мав пай»

Андрій Різоль, генеральний директор PR/BTL-компанії «Вавілон»: «Маючи глибоку повагу до постаті великої особистості – Олексія Петренко та творців українського фільму «Ілюзія страху», організувуючи прес-зустріч, ми хотіли зробити іі витонченою та інтелігентною. У результаті, нам вдалося створити атмосферу зустрічі, з якої не хотілося йти і на додаток досягли ще більшої лояльності ЗМІ до запропонованої теми.

Похожие пресс-релизы