pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

CLEVER Group представив українським ЗМІ провідного експерта з психології дитячого розвитку д-ра Кетлін АЛЬФАНО, голову «Ігрової

8 жовтня 2008 року в Освітній корпорації «Майстер Клас» («ОКешкін Клуб») відбулася прес-конференція «Еволюція іграшок за останні 75 років як дзеркало розвитку дитячих потреб». Головним спікером прес-конференції стала провідний світовий експерт в галузі дитячого розвитку, д-р Кетлін АЛЬФАНО. Вона розповіла численним представникам ЗМІ про результати свого візиту до України, а також про те, чим зумовлений розвиток індустрії розвиваючих іграшок. Іншими спікерами та почесними гостями прес-конференції стали провідний український психолог Вадим КОЛЕСНИКОВ та відомі батьки – Тала КАЛАТАЙ, Сніжана ЄГОРОВА, Антін МУХАРСЬКИЙ та Олег ПІНЧУК.
Прес-конференція викликала неабияке зацікавлення українських ЗМІ. Для того, щоб більше довідатись про розвиток малюків та еволюцію розвиваючих іграшок, до гостинної Освітньої корпорації «Майстер Клас» («ОКешкін Клуб») завітали представники 37 ЗМІ, включаючи: 8 телеканалів, 25 друкованих видань, а також 1 радіостанції, 1 Інформагентства та 2 Інтернет-виданнь. Слід відзначити, що за день до прес-конфереції, 7 жовтня, ексклюзивні інтерв’ю у пані АЛЬФАНО взяли: телеканал «ІНТЕР», радіо «Ера FM», суспільно-політична газета «Зеркало недели», спеціалізований журнал «Хорошие родители» та журнал для жінок «Единственная».
Метою візиту Кетлін АЛЬФАНО до України стало дослідження особливостей розвитку та менталітету українських дітей. За словами д-ра АЛЬФАНО, результати цих досліджень обов’язково будуть враховані фахівцями компанії Fisher-Price під час розробки та створення розвиваючих іграшок, а також їх адаптації для українських малюків. У перший день свого візиту, 6 жовтня д-р АЛЬФАНО спостерігала та аналізувала дитячу гру і консультувалася зі спеціалістами Освітньої корпорації «Майстер Клас» («ОКешкін Клуб»), державного дитячого садка № 378, а також Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії. На прес-конференції, розповідаючи про свої спостереження, Кетлін АЛЬФАНО відзначила, що не побачила особливої різниці між українськими малюками та дітлахами інших країн. Д-р Кетлін АЛЬФАНО: «Насправді, діти всіх країн дуже схожі. Всі вони обожнюють гратися з іграшками та одне з одним, всі у веселій грі пізнають світ та розвиваються. Звичайно, українським малюкам ближче та культура, в якій вони зростають. А отже немає сенсу, наприклад, просто перекладати слова інтерактивної іграшки з англійської на українську. І голос, яким вони промовляють вірші чи співають пісеньки, і самі віршики та пісеньки мають бути справді близькими українським дітлахам».
Аби продемонструвати, які саме особливості іграшок роблять їх справді розвиваючими, Кетлін АЛЬФАНО запропонувала гостям пройти до імпровізованої «Виїзної Ігрової лабораторії». Тут з іграшками Fisher-Price бавились Андрій МУХАРСЬКИЙ, Маша КАЛАТАЙ, Богдан та Оксана ПІНЧУКИ, а також діти з «ОКешкіного Клубу». Приєднавшись до дітей, д-р АЛЬФАНО розповіла представникам ЗМІ, які особливості дитячої гри спонукають розвиток моторики, уяви, координації, зору, навичок спілкування та ін.
Про вплив іграшок на дітей на прес-конференції розповідав і провідний український психолог Вадим КОЛЕСНИКОВ: «З точки зору психології не буває поганих іграшок. З будь-якою іграшкою можна придумати гру, яка би приносила дитині користь. Інша справа, що корисний вплив на дитину буде різним, тому що одні іграшки спеціально створювались для розвитку дитини, а інші – ні. Перш ніж купувати іграшку, слід зрозуміти, до розвитку яких якостей дитина вже готова, і які якості їй необхідно розвивати!».
Власним досвідом виховання дітей зі ЗМІ поділилися відомі батьки України. Зі спостережень Антіна МУХАРСЬКОГО: «Маленький Андрій охоче бавиться не тільки іграшками, які йому купують батьки та няня, а й зовсім несподіваними предметами. Наприклад, на прогулянці іграшкою Андрію можуть слугувати гілки дерев». «Ми намагаємося купувати Андрію іграшки, які йому справді корисні, додала Сніжана ЄГОРОВА, - наша няня має відповідну освіту, і часто радить нам, яку іграшку слід купити на певному етапі розвитку нашого сина». А улюбленими іграшками трирічного Богдана, за словами його батька Олега ПІНЧУКА є різноманітні машинки. З тим, що іграшки потрібно купувати, виходячи з їх користі для дитини згодна і Тала КАЛАТАЙ: «Я бажаю, щоб моя донька Маша гармонійно росла і розвивалась. Тому в іграшкових магазинах мене, перш за все, цікавить, чи якісна іграшка, яку я хочу купити для Маші, та чим вона може допомогти її розвитку».
На закінчення прес-конференції Кетлін АЛЬФАНО розповіла про роботу «Ігрової лабораторії Fisher-Price» та про процес створення іграшок. За словами д-ра Кетлін АЛЬФАНО: «В «Ігровій лабораторії», крім випробовування якості діє ще ціла низка систем тестування нових розробок іграшок, спрямованих як на дітей, так і на їх батьків. Загалом, щорічно в різних видах тестування беруть участь близько 9000 сімей з малюками. Кожний прототип іграшки проходить близько 15 різних тестів та випробувань, зазнаючи вдосконалень та коректив на кожному з них. І тільки потім іграшка надходить до масового виробництва».
Кетлін АЛЬФАНО впевнена: кожна дитина варта найкращих іграшок, і для того, щоб діти ці іграшки отримали вона вже понад 29 років очолює «Ігрову лабораторію Fisher-Price».
Організацію прес-підтримки всіх етапів візиту д-ра Кетлін Альфано до України, а також відвідини пані АЛЬФАНО дитячих закладів столиці, здійснила PR-агенція CLEVER Group.

Агенція «CLEVER group» створена у 2004 році. За час своєї діяльності успішно співпрацює з компаніями «Київстар», Samsung, «Оранта», «Инком», Ernst&Young, Nemiroff, «Основа-Солсіф», Syngenta, Winner Ford, «МASMI Україна», «Український Медіа Холдинг», телеканалом «1+1», представництвом «Солвей Фармацеутікалз ГмбХ» (Німеччина) в Україні. В портфоліо агентства входять реалізація комунікаційних програм для бренда DJUICE, проведення щорічної національної фармацевтичної премії «Панацея», PR-підтримка відбіркового туру на конкурс «Євробачення 2006» «ТИ-ЗІРКА!». Також агенція реалізувало ряд успішних проектів у сфері шоу-бізнесу, співпрацюючи з Ніно Катамадзе, Олегом Скрипкою та гуртом «ВВ», дизайнером Оксаною Караванською, кінокомпанією Sota Cinema Group.

Похожие пресс-релизы