«Телеканал 100» (телеканал народного контролю) провів дослідження чи зможе найбагатша людина України врегулювати кризу на Сході?

Журналісти «Телеканалу 100» провели власне опитування аби дізнатися чи зможе найбагатша людина України врегулювати ситуацію на Сході ? Опитування проходило в соціальних мережах.
76, 4% глядачів вважають що не зможе, і тільки 23, 6 % впевнені у тому, що Ахметов все таки врегулює ситуацію . Як бачимо поки результат для Рената Леонідовича невтішний. Оскільки «Телеканал 100» працює в прямому ефірі, глядачі змогли висловити свою точку зору в телефонному режим, скапом та у соціальних мережах.
Мільярдер Ренат Ахметов вийшов до активістів в Донецьку та закликав їх провести переговори з нинішньою владою. При цьому Ренат Леонідович підкреслив, що у випадку штурму будівлі Донецької ОДА силовиками буде стояти до кінця разом з людьми. Бізнесмен заявив, що намагатиметься аби обидві сторони змогли спокійно провести переговори та головне для нього зараз це не допустити кровопролиття.
«Для мене Донбас – це Україна. Відокремитися - це не мета, а засіб. А мета - жити краще. Приберіть емоції. Я розумію, що у вас болить душа. Всі, у кого за Донбас болить душа - мої брати. Донбас для мене назавжди. Я тут живу, тут дихаю », - сказав він.
Найближчим часом пройдуть переговори між США, Росією, ЄС та Україною з питання пошуку мирного рішення української кризи. Проте Кремль закликає аби представників від України було двоє, зважаючи на ситуацію на сході. Лідер Донецької обласної організації Партії Регіонів Микола Левченко впевнений , що таким представником повинен стати Ренат Ахметов.
У відповідь США виступили проти представництва регіонів на зустрічі по Україні. В Америці вважають, що Україна повинна бути представлена тільки діючою київською владою. Що ж , чи стане Ренат Леонідович представником від українського народу побачимо згодом на телеканалі. Адже «Телеканал 100» це безперервно найсвіжіші новини та найцікавіше відео з усієї країни.