pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Дослідження у розстрочку - пропозиція компанії Action Data Group LLC

Компанія Action Data Group LLC пропонує своїм клієнтам взяти участь у новій програмі «Дослідження у розстрочку».

У той час, коли компанії намагаються максимально заощадити кошти, скорочуючи свої витрати де тільки можна, важливо як ніколи бути в курсі подій і не припиняти слідкувати за ситуацією на ринку, за діями конкурентів та уподобаннями клієнтів.

Ми завжди, призначаючи ціну за свою роботу, орієнтувалися на лояльний по відношенню до своїх клієнтів рівень маржинальності, але й відверто демпінгувати, як це роблять деякі дослідницькі компанії, ми вважаємо нижче своєї гідності.

Тому ми готові запропонувати програму «Дослідження у розстрочку» - ставши замовником наших послуг, Ви маєте змогу сплачувати за неї впродовж 4 – 6 місяців рівними частинами.

Що це дає Вам?
Ви можете вилучати щомісячно незначну суму з обороту, що легше, аніж одноразово сплатити всю вартість.
Ви не втрачаєте контролю над інформацією про стан справ на Вашому ринку.
Ви отримаєте при незмінно високій якості повноцінні результати від компанії, що суворо керується положеннями Міжнародного Кодексу ICC/ESOMAR «Практика проведення маркетингових та соціальних досліджень».

Ті з наших постійних клієнтів, що першими почали користуватися такою можливістю, підтверджують зручність та своєчасність цієї пропозиції.

Детальніше дізнатися про терміни розстрочки, умови і замовити наші послуги можна, звернувшись за знайомою Вам адресою [email protected] – всі питання будуть вирішуватися індивідуально в залежності від складності проекту та кількості поставлених завдань.

Похожие пресс-релизы