pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Фінансові підсумки діяльності Діамантбанку за перше півріччя 2014 року

Діамантбанк продовжує ефективний розвиток, демонструючи позитивні результати діяльності. Так, за перше півріччя поточного року банк отримав чистий прибуток у розмірі 3,07 млн грн., що майже у п’ять разів перевищує показник аналогічного періоду минулого року. Чисті активи збільшилися на 30%, регулятивний капітал – на 25%.

Показники діяльності банку на 01.07.2014 року склали:

• прибуток – 3, 07 млн грн.;
• чисті активи – 4, 62 млрд грн.;
• регулятивний капітал – 502, 647 млн грн.;
• кредитно-інвестиційний портфель – 3, 2 млрд грн.

Як зазначив Голова Правління ПАТ «Діамантбанк» Олег Ходачук: «Успішна діяльність фінансової установи у нинішніх складних економічних умовах залежить, перш за все, від зваженої політики. Завдяки правильно вибудуваним принципам роботи ми успішно завершили перше півріччя і з упевненістю дивимося у завтрашній день як з позицій прибутковості, так і з позицій ліквідності. Найголовнішим принципом роботи з клієнтами є стабільне дотримання всіх зобов'язань. Протягом даного періоду ми не затримали жодного платежу. Діамантбанк вкотре довів, що є надійним та стабільним фінансовим партнером. Ми не тільки зміцнили довіру клієнтів, а й підтвердили свої високі позиції на фінансовому ринку. Важливим завданням залишається подальше збільшення прибутковості банку та розміру прибуткових активів задля досягнення ключової мети – зайняти гідну позицію серед великих банків України.»

Нагадаємо, що регіональна мережа Діамантбанку нараховує 81 відділення у 20 містах України. Детальна інформація на офіційному сайті банку http://diamantbank.ua або за номером 0 800 308 303.

Похожие пресс-релизы