pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Nestlé в Україні за підсумками першого півріччя 2017 року працевлаштувала 255 молодих спеціалістів

255 молодих спеціалістів отримали роботу та ще 127 почали стажування в компанії Nestlé в Україні у першому півріччі. В планах компанії до кінця 2017 року надати можливість стажування близько 50 студентам різних спеціальностей. Загалом же до кінця 2020 року Nestlé зобов’язалася створити 20 тисяч робочих місць та 15 тисяч можливостей для стажування в своїх офісах та на виробництвах в Європі, на Середньому Сході та у Північній Африці. Все це – в рамках глобальної ініціативи Nestlé з працевлаштування молоді, яку компанія розпочала 4 роки тому.
Люди до 30 років складають основу працездатного населення України, але відчувають найбільші труднощі з пошуком роботи — особливо при відсутності досвіду. Nestlé вже 4 роки працює з молодими українцями в рамках глобальної ініціативи з працевлаштування молоді, допомагаючи випускникам ВНЗ та молодим спеціалістам у працевлаштуванні. У першій половині 2017 року з допомогою Ініціативи 255 осіб знайшли роботу, а 127 — почали стажування або практику.
Також за підсумками першого півріччя компанія Nestlé провела в університетах 68 заходів, спрямованих на інформування студентів і випускників про актуальні можливості з працевлаштування, стажування та практику, у яких взяли участь понад 5000 студентів. В рамках роботи з ВНЗ компанія проводить профорієнтації та надає практичні рекомендації щодо підготовки резюме, участі у ярмарках вакансій, підготовки до інтерв’ю та інших деталей успішного працевлаштування.
«За даними Державної служби статистики в Україні понад 25% молоді до 30 років— безробітні, але останнім часом ця частка починає знижуватися, в тому числі і завдяки спільній роботі Nestlé та наших партнерів з «Альянсу заради молоді». Ініціатива з працевлаштування молоді цілком співпадає з нашим розумінням бізнесу та ролі, яку ми, як компанія, відіграємо створюючи спільні цінності для суспільства. Ми задоволені поточними результатами роботи глобальної ініціативи Nestlé з працевлаштування молоді, але не зупиняємося та ставимо перед собою завдання примножити сьогоднішні досягнення», — зазначив директор з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю Nestlé в Україні і Молдові Володимир Співак.
Стати учасником Ініціативи сьогодні може кожен студент з 18 років. На сайті Nestlé публікується інформація про можливості практики або стажування із зазначенням всіх вимог до учасників.
Щоб забезпечити молодих спеціалістів новими робочими місцями, у 2014 році Nestlé ініціювала створення «Альянсу заради молоді». Станом на сьогодні Альянс об’єднує понад 600 компаній – партнерів та постачальників Nestlé у світі, які спільно вирішують питання працевлаштування молоді. В Україні до Альянсу долучилося 15 компаній. За період 2014-2016 на підприємствах Nestlé в Україні практику пройшли більше 650 та влаштувались на роботу близько 1975 молодих людей.

Довідка

Nestlé needs YOUTH
Глобальна ініціатива Nestlé з працевлаштування молоді була запроваджена наприкінці 2013 року. Метою цієї програми, єдиної у своєму роді, є допомогти молодим людям віком до 30 років у Європі, на Близькому Сході та у Північній Африці у працевлаштуванні та професійній підготовці.
«Альянс заради молоді» – це група майже з 600 компаній партнерів та постачальників Nestlé у світі, куди входять і українські компанії, який засновано, щоб допомогти молоді у працевлаштуванні. Він став першим бізнес-орієнтованим рухом, метою якого є допомогти молодим людям приготуватися до зустрічі з професійним діловим суспільством та збільшити їхню конкурентоспроможність на ринку вакансій. Від початку компанії взяли на себе зобов'язання створити понад 100 тисяч робочих місць для молоді в найближчі роки. Вони також закликають своїх працівників допомагати молоді у підготовці до роботи, надаючи професійні поради щодо проходження інтерв'ю, написання резюме та інших важливих для працевлаштування аспектів. У контексті складних економічних умов «Альянс заради молоді» прагне працювати пліч-о-пліч із суспільством та освітянами для стимулювання працевлаштування та створення робочих місць.

Nestlé
Nestlé – найбільша компанія світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 189 країнах, а 328 тисяч співробітників працюють для досягнення спільної мети Nestlé – підвищувати якість життя і сприяти здоровому майбутньому. Nestlé пропонує широкий асортимент продуктів і послуг для родин та домашніх тварин. Має понад 2000 торгових марок: від всесвітньо відомих брендів, таких як NESCAFÉ або Nespresso до лідерів локальних ринків. Результати компанії обумовлені веденням стратегії раціонального харчування та здорового способу життя. Штаб-квартира Nestlé розташована у швейцарському місті Веве, де понад 150 років тому була заснована компанія. Річний обсяг продажів Nestlé у світі сягнув у 2016 році 89,5 млрд. швейцарських фраків. Крім виробництва продуктів харчування, компанія володіє акціями підприємств парфюмерно-косметичної і фармацевтичної промисловості.
Nestlé розпочала свою діяльність в Україні у 1994 році з відкриття представництва. З тих пір компанія просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та ін. У 1998 році Nestlé S.A. придбала контрольний пакет акцій ЗАТ «Львівська кондитерська фабрика «Світоч». У травні 2003 року у Києві засновано ТОВ «Нестле Україна». У кінці 2003 року Nestlé S.A. придбала 100% акцій підприємства «Волиньхолдинг» (ТМ «Торчин»). В 2010 році Nestlé S.A. придбала ТОВ «Техноком», виробника продуктів швидкого приготування під ТМ «Мівіна». У 2012 році у Львові було створено Nestlé Business Service (NBS Lviv), що є одним із п’яти сервісних центрів Nestlé у світі та надає послуги з підтримки підрозділів компанії Nestlé на більш ніж 30 ринках Східної та Західної Європи.
Бізнес Nestlé в Україні представлений наступними напрямами: кава та напої, кондитерські вироби, кулінарія (холодні соуси, приправи, супи, продукти швидкого приготування) дитяче та спеціальне харчування, готові сніданки, корми для домашніх тварин.

Похожие пресс-релизы