pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Прибуток ОТП Банку за підсумками 2017 року перевищив 1 млрд грн

Згідно з даними фінансового звіту за МСФЗ за підсумками 2017 року, завдяки прибутковій операційній діяльності та послідовній реалізації збалансованої кредитно-фінансової політики, ОТП Банк покращив результат попереднього року, зафіксувавши 1,02 млрд грн чистого прибутку.
Чистий процентний дохід АТ «ОТП Банк» у 2017 році сягнув 1,95 млрд грн, на 58,7 млн грн поліпшивши результат роком раніше. Чистий комісійний дохід ОТП Банку збільшився на 20% в порівнянні з результатом 2016 року і склав 938 млн грн.
Разом з тим у 2017 році ОТП Банку вдалося зберегти баланс активів і зобов'язань, а також високих показників капіталізації.
Так, активи ОТП Банку за підсумками 2017 року зросли на 20%, додавши 5 млрд грн до результату на кінець 2016 року і склавши 29,8 млрд грн.
Кредитний портфель ОТП Банку за результатами 2017 року склав 23,5 млрд грн, скоротившись на 7% у порівнянні з результатом 2016 року (25,1 млрд грн). Обсяг кредитів та заборгованості юридичних осіб, додавши 338,3 млн грн за квартал, за підсумками року поступився на 0,6 млрд грн результату роком раніше і склав 16,2 млрд грн. Обсяг кредитів, виданих фізичним особам, склав 7,3 млрд грн.
За результатами 2017 року депозитний портфель ОТП Банку продемонстрував значний приріст на 3,87 млрд грн до 25,7 млрд грн. Зокрема, обсяг коштів юридичних осіб збільшився на 23% до 15,3 млрд грн (+ 2,9 млрд грн за рік); по залишках на рахунках фізичних осіб зафіксовано приріст майже на 1 млрд грн до 10,3 млрд грн.
«У 2017 році на фоні відносно стабільної політичної ситуації в країні та стабільності на фінансових ринках, економіка демонструвала ріст. Це дозволило нам активізувати свою роботу у всіх наших ключових напрямках - для представників агросектору ми продовжували розвивати програму «Агро-фабрика», для роздрібних клієнтів реалізували ряд партнерських проектів в сфері автокредитування, фінансування енергоефективності, а також карткових і ко-брендових продуктів - і, як закономірний результат, успішно завершити рік», - зазначив Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».
Регулятивний капітал Банку на кінець 2017 року склав 3,25 млрд грн (за нормативної вимоги не менше 120 млн грн). Показник адекватності регулятивного капіталу станом на 1 січня 2018 року зафіксувався на рівні 15,55% (при нормативі не менше 10%).
Показник поточної ліквідності Банку склав 68,93%, значно перевищивши норматив, встановлений НБУ (не менше 40%).

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» - один з найбільших вітчизняних банків, визнаний лідер фінансового сектора України. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу. На українському ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально відповідальної, надійної і стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.
В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг».
Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter і YouTube.

Похожие пресс-релизы