pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

AIESEC в Україні та career.ua пропонують кар’єрні можливості для суспільно активної молоді

10 лютого 2010 року в приміщенні Міжнародного Інституту Менеджменту відбудеться четверта щорічна кар’єрна конференція для студентів і випускників Talents Fair 2010, яку організовують AIESEC в Україні та портал career.ua.

Talents Fair 2010 – це одноденний захід, на меті якого допомогти суспільно активній молоді проявити себе перед провідними працедавцями України, а також надати компаніям-учасникам вільний доступ до представників чи випускників певних громадських організацій.

Громадська діяльність сьогодні є чудовим інструментом набуття практичного досвіду, який з легкістю можна прирівняти до того, який здобувється у корпоративному секторі, оскільки активісти громадських організацій часто стикаються з завданнями і викликами, що й працівники бізнес-структур, зокрема робота в команді, планування діяльності, управління процесами, продажі, розподіл ресурсів та багато іншого. Саме тому роботодавці сьогодні особливо цінують саме ту молодь, яка такий досвід отримала.

В 2010 Talents Fair буде проходити в Україні вже вчетверте. До укладення програми заходу долучилися провідні спеціалісти та представники таких компаній, як Славутич-Carlsberg Group, Procter&Gamble, DTEK, METRO, Ernst&Young, Unilever, Terrasoft, rabota.ua та інші.

Особливістю цьогорічного «Ярмарку Талантів» є те, що учасники мають змогу самостійно скласти програму заходу та відвідувати саме ті семінари, презентації та тренінги, які найкраще відповідають їх інтересам. Окрім кар’єрних можливостей, під час конференції будуть представлені також бізнес-симуляції та кейси із практики компаній-учасниць.

Представники роботодавців, які взяли участь у попередніх конференціях, залишилися задоволеними побаченим та охоче діляться враженнями. «Ми з радістю прийняли запрошення до участі в «Ярмарку Талантів», тому що, по-перше, завжди шукаємо контактів з молодими ініціативними людьми, а по-друге, в проектах AIESEC в Україні ми точно впевнені в досягненні поставлених перед заходом цілей. Це дійсно цікава та цінна подія, - зауважила представник департаменту маркетингу компанії КІНТО, Анна-Марія Мельничук.
Конференція не залишила байдужими і тих, хто взяв участь у ній в ролі слухачів. «Я була вражена ставленням компаній до студентів. Маю на увазі, що вони сприймали нас як професіоналів, а не претендентів на стартові позиції!» - каже Ірина Коваль, студентка 5-го курсу Тернопільського Національного Економічного Університету.

Цього року партнерами конференції виступили компанії Славутич-Carlsberg Group, DTEK, OTP Bank. Організаційний партнер – МІМ Київ. Інтернет-партнер – rabota.ua

Програму та форму реєстрації на конференцію можна знайти на сайті заходу http://www.talentsfair.org.ua. Довідки за телефоном у Києві (44) 383 0 323.

AIESEC - це міжнародна молодіжна організація, що представлена в більш як 100 країнах світу та учасниками якої є майже 40 000 молодих людей, які мають можливість розвивати власний потенціал з метою позитивного впливу на суспільство. Контакти для довідки: 097 757 41 69, Сергій Караванець

Похожие пресс-релизы