Coca-Cola та McDonald’s дарують своїм споживачам теплі новорічні привітання

з 18-го по 22 грудня яскрава святкова вантажівка Coca-Cola проїжджає вулицями міста Києва і робить зупинки в 11 ресторанах McDonald`s. Саме тут і саме так починається привітання з новим роком. Вантажівка перевозить чарівних пасажирів – Санта Клауса, ельфів та гігантського ведмедя.
Ця весела компанія прибуває до ресторану для того, щоб подарувати незабутні враження та принести атмосферу свята. Чарівний Санта разом з своїми помічниками запропонує відвідувачам обійнятись і подарувати одне одному тепло. Кожен, хто відгукнеться обійняти свого сусіда, отримає від Санти у подарунок чарівний новорічний дзвіночок. Він буде нагадувати про позитивну енергію, яку можна розділити з людиною поруч.
Санта залюбки сфотографується з усіма бажаючими, а помічники-ельфи допоможуть йому миттєво роздрукувати фото. А хто ж не мріє отримати фото з Сантою як доказ того, що він насправді існує!
Ось що говорить про цю ідею Олена Харитонова, Маркетинг директор Компанії
«Кока-Кола Україна»: «Новорічні свята для всіх українців – особливі. Цього року для всіх нас важливо бути разом зі своєю сім’єю і відчути тепло та радість від спілкування зі своїми рідними та друзями. Саме Coca-Cola надихнула команду веселих новорічних героїв підштовхнути людей не соромитись і розділити тепло обіймів навіть з незнайомцями. Всім нам Є ЩО СВЯТКУВАТИ!»
«Ми розуміємо важливість справжнього веселого відпочинку у сімейному колі, а тому прагнемо до створення затишної та приємної атмосфери у наших закладах. Цього року ми вирішили зробити щось неочікуване для наших відвідувачів, адже ніхто не сподівається зайти до МакДональдз та зустріти білого ведмедя із ельфами а ще й отримати фото на згадку», - розказала Юлій Бадрітдінова, Директор з маркетингу ПІІ «МакДональдзЮкрейн Лтд».
Тож варто поспішити до ресторанів McDonald`s.Саме там на відвідувачів чекають неповторні емоції у передчутті новорічних святкувань.

Де і коли можна знайти Санту та його веселу команду у ресторанах McDonald`s
18 грудня
1 McDonald`s – Броварський проспект (метро Лісова) 13:00
2 McDonald`s – Гришка 15:00

19 грудня
1 McDonald`s – Броварський проспект (метро Лісова) 11:00
3 McDonald`s - наОболоні 15:00

20 грудня
1 McDonald`s – наСевастопільській 11:00
3 McDonald`s -наХрещатику 19:00

21 грудня
1 McDonald`s – наГришка 11:00
2 McDonald`s – на Севастопільській 13:00
3 McDonald`s–на Хрещатику 15:00

22 грудня
1 McDonald`s - наОболоні 11:00
2 McDonald`s–на Хрещатику 15:00

Додаткова інформація:
Компанія Coca-Cola – найбільший у світі виробник напоїв, дарує споживачам свіжість більш ніж 500 газованих та негазованих напоїв. Окрім Coca-Сola, найдорожчого бренду у світі, до портфоліо Компанії входять бренди загальноювартістю 15 мільярдів доларів, такі як Diet Coke®, Fanta®, Sprite®, Coca-Cola Zero®, Vitamin water®, Powerade®, Minute Maid®, Simply® and Georgia® та Del Valle®. Глобально, наша компанія - постачальник №1 газованих напоїв, кави, соків та соковмісних напоїв. Ми маємо найбільшу систему дистрибуції по всьому світу, споживачі більш ніж у 200 країнах світу насолоджуються нашими напоями, споживаючи 1.8 мільярда порцій на день. Беручи на себе зобов’язання щодо стійкого розвитку суспільства, наша Компанія спрямовує свою діяльність на ініціативи щодо зменшення наслідків діяльності людства, підтримує активний, здоровий спосіб життя, створює безпечне середовище для наших колег та партнерів, сприяє підвищенню економічного розвитку суспільств на ринках, де здійснює діяльність Компанія. Спільно з нашими партнерами по розливу, ми знаходимось в 10 найкращих у світі приватних роботодавців, до системи якого залучено більше 700000 чоловік. чоловік.
Для отриманнядодатковоїінформації, про Coca-Cola в Україні вартозавітати на

МакДональдз в Україні є лідером у галузі ресторанів швидкого обслуговування в Україні. Перший заклад МакДональдз в Україні було відкрито 24 травня 1997 у Києві. МакДональдз – один ізнайбільших іноземних інвесторів в Україні: компанія вклала у розвиток мережі та інфраструктури понад 220 млн доларів. Сьогодні в компанії працює понад 8000 людей. Компанія МакДональдз в Україні визнана найкращим роботодавцем в Україні за результатами дослідження задоволеності співробітників «Кращі роботодавці України» у 2010 та 2011рр. та друге місце у рейтингу «Найкращі Роботодавці у Центральній та Східній Європі 2010/2011», яке проводилося компанією HewittAssociates (США) спільно з HR Center (м. Київ). Для більш детальної інформації, будь ласка, відвідайте наш сайт: www.mcdonalds.ua або www.my-company.com.ua Читайте новиникомпанії у соціальних мережах: http://www.facebook.com/McDonaldsUA та http://twitter.com/#!/McDonaldsUA

КОНТАКТНА ОСОБА ДЛЯ ПРЕСИ:
Ольга Чумак
Менеджер зі зв’язків зі ЗМІ