pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Coca-Cola відзначає «Рік до Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012™»

Coca-Cola, як офіційний партнер УЄФА (Союзу Європейських Футбольних Асоціацій), нагадує усім футбольним фанам в Україні про історичний день –
«Рік до Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012™» .
У цей день – 8 червня 2011 року – до початку Чемпіонату, який прийматимуть наша Батьківщина та її добра сусідка Польща, залишатиметься лише один рік! Coca-Cola розпочинає святкування «Рік до Чемпіонату» у одному з міст, яке прийматиме матчі УЄФА ЄВРО 2012™ – у Львові. Древнє місто урочисто відкриє годинник, який відраховуватиме зворотний відлік часу до початку УЄФА ЄВРО 2012™. На цій події відбудуться різні футбольні активності від Coca-Cola для юних футболістів та справжніх вболівальників. Початок зворотного відліку у Львова – символічно для Coca-Cola, адже свою історію в Україні Coca-Cola починала у 1992 році саме з цього міста. Тут знаходився перший завод з виробництва напою в Україні.
Переживаючи разом із вболівальниками та всіма українцями радісне хвилювання в очікуванні Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012™, Coca-Cola також відіслала в подорож містами України «Вантажівку щастя». Протягом кількох місяців, безперервно подорожуючи, фірмові вантажівки від Coca-Cola побувають у більш, ніж 50-ти містах України. Вони привезуть свій вантаж щастя для усіх фанів та жителів цих міст. Кожен зможе підійти до Вантажівки, натиснути кнопку і миттєво отримати свій шматочок щастя – продукцію Coca-Cola або футбольну атрибутику. Ніхто не залишиться без призу!
Також з нагоди початку кампанії «Рік до Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012™» випущена у продаж колекція з 5-ти баночок Coca-Cola із зображенням талісманів Чемпіонату: Славка і Славека. А з липня по жовтень триватиме національна акція «Шукай кришки – збирай футбольні фішки», впродовж якої у поціновувачів Coca-Cola буде можливість отримати стильні футбольні призи.
За рік до початку Чемпіонату на рекламних носіях, зупинках автотранспорту, фасадах будівель у всіх містах, що прийматимуть УЄФА ЄВРО 2012™, з’явиться яскрава вулична реклама Coca-Cola, яка закликатиме готуватися вболівати, допомагатиме поринути у атмосферу футбольного свята та повідомлятиме про акції і заходи присвячені УЄФА ЄВРО 2012™. Також будуть і нестандартні рекламні рішення, такі як оглядове колесо у Донецьку. Компанія Coca-Cola перетворить цей улюблений атракціон на справжнє колесо футбольного натхнення.
Уолтер Гордон, Генеральний директор Компанії «Кока-Кола Україна» зазначає: «Україна як і Польща через рік будуть у фокусі уваги всього світу. Як офіційний партнер УЄФА ЄВРО 2012™, Компанія Coca-Cola відчуває величезне хвилювання, радість і гордість. Ці почуття посилюються з наближенням Чемпіонату. Coca-Cola поділяє радість футболу з українськими вболівальниками та намагається зробити її ще більшою».
Так історично склалося, що компанія Coca-Cola підтримує футбол вже понад
70 років. Стратегічне партнерство з УЄФА та компанією Coca-Cola розпочалося
1988 року. На початку 2010 р. компанія Coca-Cola оголосила про спонсорську підтримку україно-польського Чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012™.

Компанія Coca-Cola
Напій Coca-Cola був створений 8 травня 1886 року в Атланті, штат Джорджія, доктором Джоном С. Пембертоном і спочатку продавався тільки в аптеці Джейкобів (Jacob’s Pharmacy).
Компанія Coca-Cola (NYSE: KO) є найбільшою компанією з виробництва напоїв у світі. Вона випускає близько 500 марок газованих та негазованих напоїв. Бренд Coca-Cola є її найдорожчим і загальносвітовим брендом. Ще 15 брендів компанії оцінюються в $1 млрд. кожен. Серед них – Diet Coke, Fanta, Sprite, Coca-Cola Zero, vitaminwater, POWERADE, Minute Maid, Georgia Coffee та інші.
Coca-Cola є найбільшим у світі виробником безалкогольних газованих напоїв, соків, напоїв на основі соку, готових до вживання чаю і кави. Компанія Coca-Cola має найбільшу в світі мережу дистрибуції. Її продукція представлена в більш ніж 200 країнах. Щодня у світі продається приблизно 1,7 мільярдів порцій напоїв виробництва Компанії Coca-Cola.
Компанія є активним учасником глобальної програми сталого розвитку. Відтак вона втілює ініціативи, що спрямовані на захист довкілля; підтримку активного, здорового способу життя; створення безпечних умов роботи для співробітників; підвищення економічного розвитку громад, на території яких працює Компанія.
В Україні вперше напій Coca-Cola скуштували у 1982 році, а виробляти на українському ринку почали у 1992 році. З цього моменту Coca-Cola в Україні – лідер вітчизняного ринку безалкогольних напоїв.
Для отримання додаткової інформації, будь ласка, відвідайте сайт www.thecoca-colacompany.com

Похожие пресс-релизы