pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Свою персональну Coca-Cola може знайти кожен із нас - в Україні стартує кампанія «Розділи радість з Coca-Cola»

Вперше замість звичного логотипу на етикетках шанувальники улюбленого напою зможуть знайти своє ім’я або обрати пляшку з оригінальним нік-неймом.

Свою персональну Coca-Cola може знайти кожен із нас: і Ольга, і Василь, і Роман, і Андрій, і Христина, і Олеся, і студент, і колега, і чемпіон, і принцеса... Пляшка прохолодного напою не лише втамує спрагу, а й надихне на створення оригінального меседжу. Coca-Cola допомагає відкритися, поділитися найщирішими думками й почуттями.
«Ти - шалене кохання», -- відправляє закоханий хлопець своїй дівчині. «Канікули. Сонце. Пляж», - у соціальних мережах запрошує друзів відзначити кінець навчального року студент. «Літо. Друзі. Вечірка», - кличе колега на відпочинок. Ким ви себе відчуваєте саме зараз? Слухняною донею чи суворим татусем, гарнюньою принцесою, чи може чемпіоном, підкорювачем гірських висот чи морських хвиль? Замість тисячі слів можна підібрати лише одне - влучне, що розкаже про почуття, захоплення чи запросить на побачення.
Шалена акція «Розділи радість з Coca-Cola» - глобальна кампанія, яка в різний час захоплювала жителів багатьох країн. Усе розпочалося з Австралії: саме там вперше в історії на пляшці Coca-Cola замість звичного логотипу з'явилися десятки популярних чоловічих та жіночих імен, ніків і запрошень освіжитися улюбленим напоєм. Кампанія так сподобалася молоді в усьому світі, що далі було ще близько 50 країн. І тепер кампанія «Розділи радість з Coca-Cola» стартує в Україні та матиме розширений формат. Замість звичного логотипу на етикетках пляшок будуть надруковані імена шанувальників Coca-Cola, різні слова й оригінальні статуси. «Українці - вільні, розкуті люди. Імена і товариські прізвиська на пляшках Coca-Cola дадуть молоді безмежний простір для дотепів і виявів почуттів» - впевнена директор з маркетингу «Кока-Кола Україна» Олена Харитонова. «Українці матимуть більше можливостей поділитися радістю за допомогою Coca-Cola»
Уже в квітні оригінальні пляшки з’являться на полицях наших магазинів. Десятки імен у поєднанні зі статусами дозволять створити тисячі унікальних варіантів свого образу і яскравих меседжів у соцмережах. Будь відкритим для світу разом з Coca-Cola!

Контакти для ЗМІ:
Ольга Чумак
Менеджер зі зв’язків зі ЗМІ
Кока-Кола Україна
[email protected]
http://www.coca-colaukraine.com/home/

Похожие пресс-релизы