pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

САН ІнБев Україна продовжує терміни конкурсу «Будуймо ЕКО Україну разом!»

Через великий інтерес з боку українців до конкурсу ЕКО ідей «Будуймо ЕКО Україну разом!» організатори прийняли рішення продовжити його терміни. В компанії САН ІнБев Україна сподіваються, що цей крок дасть можливість більшому числу людей взяти участь у проекті, організованому за підтримки першого ЕКО пива України «Чернігівське».

Зміни торкнулися строків подання учасниками своїх ЕКО Проектів, визначення ТОП-50 кращих ЕКО Проектів та інших етапів конкурсу:

1 етап – збір організатором коштів на реалізацію ЕКО Проектів (формування грошового фонду реалізації ЕКО Проектів) – з 1 травня 2015 року по 31 травня 2015 року включно.

2 етап – подання учасниками ЕКО Проектів – з 01 травня 2015 року по 22 червня 2015 року включно і голосування користувачів за ЕКО Проекти – з 1 травня 2015 року по 30 червня 2015 року включно.

3 етап – визначення переможців конкурсу:
• Визначення ТОП-50 ЕКО Проектів – 1 липня 2015 року.
• Надання учасниками відеопрезентацій ЕКО Проектів – з 1 липня 2015 року по 8 липня 2015 року включно.
• Засідання журі та визначення переможців – з 9 липня 2015 року по 17 липня 2015 року включно.

4 етап – реалізація ЕКО Проектів переможців – з 20 липня 2015 року по 31 жовтня 2015 року.

Нагадаємо, що залучаючи громадськість до вирішення екологічних проблем, лідер українського пивного ринку компанія САН ІнБев Україна та перше ЕКО пиво України «Чернігівське» реалізують програму «Будуймо ЕКО Україну разом!». Всі охочі зробити рідний край чистішим, зеленішим та затишнішим, можуть подати свої ЕКО проекти для участі у програмі на сайті http://ecoukraine.com.ua/. На тому ж сайті можна проголосувати за найкращі ЕКО ідеї, які, на ваш погляд, мають бути реалізовані партнером програми – Українською Біржею Благодійності.

Інформаційна довідка:

ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.

Компанія «САН ІнБев Україна», усвідомлюючи свою відповідальність перед суспільством, послідовно прищеплює культуру споживання пива в Україні. «САН ІнБев Україна» виступає за те, щоб відповідальне споживання пива довгі роки приносило людям задоволення, не спричиняючи при цьому жодної шкоди їх здоров’ю.

Похожие пресс-релизы