pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Мешканці Миколаєва приберуть рідне місто разом з САН ІНБЕВ УКРАЇНА

Співробітники компанії САН ІНБЕВ УКРАЇНА та активісти ГО «Let’s Do It Ukraine» запрошують усіх миколаївців приєднатися до них 18 травня, щоб разом прибрати міський пляж «Чайка». Цей волонтерський екологічний захід стане першим в рамках екологічного марафону, присвяченого Дню навколишнього середовища 2016. Додатково толоки також будуть проходити 21 травня в Чернігові, 27 травня – в Києві, 3 червня в Харкові. Крім того з 25 травня Компанія запускає он-лайн платформу для реєстрації екологічних ініціатив «Еко-виклик!».
Прибирання розпочнеться о 13:00 на території пляжу «Чайка», що у Корабельному районі міста. Координатори забезпечать усіх учасників знаряддями для прибирання, проведуть інструктаж з техніки безпеки і окреслять план робіт. Близько 17:00, коли зібране сміття буде завантажене в машини, на волонтерів чекатиме вечеря для відновлення сил.
Для САН ІНБЕВ УКРАЇНА подібні заходи – звична справа. Щороку по всій Україні у подібних акціях беруть участь сотні працівників і партнерів компанії, з метою зробити внесок у захист навколишнього середовища і власним прикладом показати важливість піклування про екологію.
Разом з тим, миколаївці, які не зможуть взяти участь у активності, а також інші українці, мають можливість потурбуватися про довкілля, ставши еко-волонтером завдяки промо-сайту «Еко-виклик!», робота якого розпочнеться з 25 травня 2016 року. На сайті кожен бажаючий зможе обрати випадкове еко-завдання, виконати його і з хештегом #ековиклик викласти результати роботи в соціальних мережах. Окрім турботи про оточуюче середовище волонтери щотижня можуть виграти приємні подарунки для екологічного відпочинку.

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальных ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.
https://www.facebook.com/SUNInBev.UA
http://www.suninbev.com.ua/

* * *
ГО «Let’s Do It Ukraine» – офіційні представники міжнародного екологічного руху Let’s Do It! World. Рух представлено у 112 країнах світу і станом на травень 2016 року нараховував понад 14,5 млн волонтерів. В Україні ГО «Let’s Do It Ukraine» об’єднує 24 обласні центри.

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-офіс компанії САН ІнБев Україна

Ірина Кальницька
Моб.: +38 050 3311891
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Аліна Громова
Моб.: +38 067 4075635
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Похожие пресс-релизы