pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Україні почали виробницство кальвадосу

В Україні почали виробляти
КАЛЬВАДОС ПРИКАРПАТСЬКИЙ
м.Бучач, Україна

КАЛЬВАДОС ПРИКАРПАТСЬКИЙ поповнює сім`ю алкогольних напоїв ПрАТ «Галіції дистилері» та є абсолютно новим продуктом для українського ринку міцних алкогольних напоїв. Кальвадос – це яблучний бренді з міцністю близько 40 об., що витриманий у дубових бочках.
«Прикарпаття – це територія родючих земель з неймовірним різнобарв`ям фруктових, зокрема яблучних садів. Що стало очевидним та природнім вибором при задумці по створенню абсолютно нового для України напою високої якості, в час , коли все більша кількість споживачів шукає нові смакові різноманіття» - зауважила Надія Демідова, маркетинг-директор ПрАТ «Галіції дистилері».
Перший у своєму роді, Кальвадос Прикарпатський виготовляється від початку до кінця на українській території, з використанням виключно місцевих , прикарпатських яблук та унікального обладнання.
Процес виготовлення Кальвадосу складається з :
- Збір яблук та підготовка до пресу,
- Отримання соку шляхом прямого віджиму,
- Перебродження соку та отримання сидру,
- Перегін сидру через мідні апарати для отримання яблучного спирту,
- Яблучний спирт розливається по відібраним вручну, селективним дубовим бочкам та витримується.

Кальвадос Прикарпатський буде доступний національно у розмірі 0,5 л. у двох варіантах:
- Кальвадос Прикарпатський з витримкою 6 місяців, що має аромат свіжих яблук з нюансами дубу та м’який, виразний післясмак зрілих яблук,
- Кальвадос Прикарпатський Особливий з 3х річною витримкою. Він має особливо тонкий аромат яблук з нотами витримки та округлий, неймовірно м’який, витриманий післясмак яблук.
Середня рекомендована роздрібна ціна становитиме: 95 грн для 6 місячного та 110 грн для 3-х річного.
Кальвадос може споживатись як аперитив (особливо для цього підходить молодий кальвадос), в перерві між стравами( як молодий кальвадос, так і витриманий) та як діжестів (для цього найкраще смакуватиме витриманий кальвадос).
Кальвадос Прикарпатський дає можливість українцям доторкнутись до багатовікової історії цього благородного, нормандського за походженням, напою, відомого ще за часів вікінгів та королів, і на рівні з ними оцінити розкішність, особливість смаку та всю багатогранність аромату.

ПрАТ «Галіція дистилері» - підприємство у м. Бучач Тернопільскої області, що займається виробництвіом міцних алкогольніх напоїв. Компанія продовжує традиції виробництва алкоголю, що була започаткована у 1769 році графом Потоцьким. Має в своєму асортименті коньяки Грінвіч, Бучач, Ренуаж та унікальні фруктові дистиляти Фруктовиця.

Офіційний сайт компанії : gdspirit.com
Facebook : https://www.facebook.com/prikarpatskiy/

Похожие пресс-релизы