pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Технологічний ліцей «Ліко» планує першим в Україні отримати статус Apple Distinguished School

Найпередовіші українські школи беруть на озброєння різноманітні рішення, які пропонують світові технологічні гіганти (наприклад, компанія Apple) для розкриття творчого потенціалу школярів. Інноваційна початкова школа Liko-School у Києві та її продовження — Технологічний ліцей «Ліко» — впроваджують концепцію “один учень – один планшет”, що наповнює процес навчання інтерактивним контентом, віртуальною та доповненою реальністю. Крім того, ліцей планує першим в Україні отримати статус Apple Distinguished School. Це дозволить ще ефективніше використовувати новітні технології та поширювати набутий досвід серед прогресивної педагогічної громадськості.

«Підтримка креативних здібностей учнів — одне з найважливіших завдань для педагогів. Креативність допомагає дітям комунікувати та вирішувати проблеми, бути успішними сьогодні та формувати майбутнє. Використання електронних пристроїв Apple в навчальному процесі допоможе нам розвивати креативність учнів і спонукати їх до дослідницької активності», — зазначила директор Liko-School та Технологічного ліцею «Ліко» Олена Кухаревська.

Використання в Liko-School планшетів Apple iPad у форматі “одна дитина – один планшет” забезпечить персоналізоване навчальне середовище для кожного учня. Сенсорний екран планшета, вбудовані відеокамера, мікрофон та різноманітні датчики разом із програмами з App Store дозволять учням миттєво створювати навчальний інтерактивний контент під час уроків і власних дослідницьких проектів. Наприклад, за допомогою програми Book Creator не лише вчитель, але й школярі можуть легко створювати інтерактивні книги, використовуючи лише iPad. А програма Swift Playgrounds навчить дітей програмувати в ігровій формі.

Щоб ознайомити дітей з можливостями використання планшетів у навчанні, Liko-School провела 15 квітня Apple Learning Event. Під час заходу талановиті діти — учасники Apple Genius Team — розказали та показали, як вони використовують рішення від Apple для свого розвитку та яким чином це вже вплинуло на їх життя.

Опанувавши нові підходи, Liko-School навчатиме цьому й інших: на базі школи буде відкрито тренінговий центр для вчителів і викладачів з усієї України. Одним із його напрямів стане підтримка вчителів, які використовують в навчальному процесі електронні пристрої Apple.

Похожие пресс-релизы