pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

В Галичі вручили премію І.Вагилевича

В Національному заповіднику «Давній Галич» відбулося вручення премії імені І.Вагилевича, яка є найвищим відзначенням громадськості в сфері охорони культурної спадщини області. Урочистості співпали з відкриттям картинної галереї в Галичі, де й проводилися урочистості – повідомили www.briz.if.ua в обласному управлінні культури.

На урочистостях були присутні Надзвичайний і Повноважний посол України Р.Лубківський, директор Національного заповідника «Давній Галич» О.Береговський, голова обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії і культури В.Тимків, секретар Товариства В.Любінець, директори музеїв області, представники інтелігенції Львівщини, Тернопільщини та Івано-Франківщини, журналісти.

Вручаючи Почесний знак та Диплом премії імені І.Вагилевича лауреатам – начальнику відділу охорони культурної спадщини та музейної роботи управління культури ОДА А.Давидюку та директору краєзнавчого музею Я.Штиркалу, голова ОО УТОПіК В.Тимків наголосив на активній громадській позиції лауреатів, їхньому вкладі у збереженні та популяризації минулого, важливості роботи відзначуваних у виконанні функцій держави у пам’яткоохоронній галузі.

Вручення премії імені І.Вагилевича за 2009 рік було ювілейним – вперше дану премію було вручено 20 років тому. Першим лауреатом премії був професор, краєзнавець, знавець минулого Станиславова / Івано-Франківська В.Полєк.

Похожие пресс-релизы