pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Системний інтегратор технічного захисту інформації – НВП «БІТС» – бере участь у Cisco Expo-2010

Науково-виробниче підприємство «Безпека інформаційно-телекомунікаційних систем» («БІТС») заявило про свою участь у конференцiї Cisco Expo-2010, яка пройде у Києвi 3-4 листопада. НВП «БІТС» є визнаним інтегратором продуктів, призначених для захисту інформації в інформаційних системах.
Співпраця із Cisco дозволила НВП «БІТС» на базі таких продуктів, як CISCO UKRAINE VPN, побудувати й гарантовано захистити конфіденційну та персональну інформацію в системах, рівних яким на цей час в Україні немає. Насамперед, це інформаційно-телекомунікаційна система Державного реєстру виборців, комплексні системи захисту інформації Пенсійного фонду, Міністерства праці та багато інших міністерств і відомств.
НВП «БІТС» було успішно проведено експертизи всієї лінійки обладнання компанії Cisco в галузі технічного захисту інформації. Технології, в яких використовуються комутатори та маршрутизатори, що отримали експертні висновки в галузі ТЗІ, сьогодні широко впроваджуються в органах державної та місцевої влади, а також у комерційних підприємствах і системах, починаючи зі щойно заснованих компаній і закінчуючи тими, які на ринку інформаційних технологій працюють багато років.
Окрім апаратних засобів технічного захисту інформації, наші спеціалісти провели державну експертизу низки програмних продуктів рівня операційних систем, ERP-рішень та продуктів антивірусного захисту інформації.
На стенді нашої компанії є можливість побачити макети реально працюючих систем, які побудовані на базі обладнання технічного та криптографічного захисту інформації виробництва Cisco, а також продукти нашого власного виробництва.

Похожие пресс-релизы