pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Поліпшення санітарного стану міста стосується кожного

Субота міцно асоціюється в кожного з нас з вихідним днем. Це один з двох днів на тиждень, коли можна дозволити собі не дивитися на годинник та поспати довше зранку. Однак, субота може бути і «працьовитою». Такою вона стає, коли мова йде про «суботники». І хоча з’явилися такі суботники ще в далекому 1919 році, але і досі залишаються актуальними для кожного великого міста, особливо в осінній період. Київ не став винятком.
23 жовтня цього року понад 200 дерев та кущів завдяки зусиллям депутатів і працівників секретаріату Київської міської ради з’явилося в столичному парку Вічної Слави. За ініціативи Київради там пройшов суботник, який став останнім в осінньому місячнику з благоустрою території міста.
До участі в прибиранні та озелененні міста долучилися кілька десятків депутатів та біля 100 працівників секретаріату й членів їх родин.
Я також приєдналася до робіт з прибирання та благоустрою нашого міста і особистим прикладом продемонструвала важливість участі в таких заходах. Як депутат Київради, як мешканка Києва я буду підтримувати такі заходи і надалі. Думаю, що така ініціатива серед депутатського корпусу не остання, адже поліпшення санітарного стану міста стосується кожного. Київ – наше місто, і нам його створювати.

Похожие пресс-релизы