25 січня відбудеться нагородження лауреатів Премії «Обличчям до людей»

ПРЕС-АНОНС

25 січня відбудеться нагородження лауреатів Премії «Обличчям до людей»

25 січня о 16:00 в Національному центрі народної культури «Музей Івана Гончара» відбудеться вручення щорічної Благодійної Премії «Обличчям до людей», заснованої народним журналом «Пенсія», якою нагороджують людей та організації за внесок у соціальний розвиток країни. Серед цьогорічних лауреатів Премії: Архієпископ Переяслав-Хмельницький, Секретар Предстоятеля Української Православної Церкви Олександр (Драбинко); Генеральний директор ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» Роман Йосипович Мазур; політик, економіст і благодійник Петро Олексійович Порошенко; Голова КМДА Олександр Павлович Попов; Президент «Українського Медіа Холдингу» Борис Ложкін; перший заступник Міністра соціальної політики Василь Іванович Надрага; ПАТ «Родовід банк»; ВАТ «Банк Кіпру»; Вінницька облдержадміністрація; ТОВ «Управляюча компанія «Терра Фуд». Адреса: вул. Івана Мазепи, 29. Акредитація обов’язкова за тел.: (066) 346-15-99.