pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Камера Canon – надійний супутник мандрівника

Відомий український екстремальний мандрівник на візку, який здійснює свій проект «Планета Земля – погляд з інвалідного візка», тепер має змогу фіксувати світ на камеру Canon.
В рамках власного проекту Микола Подрезан в кожному з 35 міст (27 країн на 6 континентах), де в 2004 році відбулися етапи естафети, проїжджає на візку з Олімпійським смолоскипом 1206 метрів ( 1/35 частину марафонської дистанції). Мета проекту – зробити архітектурні та історичні пам’ятки України доступними для інвалідів, на основі сучасного досвіду, отриманого за маршрутом всесвітньої естафети Олімпійського вогню-2004. Микола вже відвідав Монреаль, Нью-Йорк, Лондон, Амстердам, Антверпен, Брюссель, Делі… Миколу вже підтримала команда мандрівників Equites. PR/BTL/EVENT-компанія «Вавілон» здійснює організаційну та інформаційну підтримку проекту Миколи. Попереду – ще багато країн та міст, в які вирушить мандрівник. Фінал проекту повинен відбутися влітку 2014 року на Хрещатику.
Всі свої мандрівки Микола фіксує на фотокамеру, а особливо – місця, які мають обладнання, що полегшують життя інвалідів на візках. Микола збирає світовий досвід в цьому питанні, аби застосувати його в Україні. Отже фотокамера – це головне найважливіше знаряддя у мандрівках Миколи Подрезана. І відтепер він має камеру Canon. Компанія Canon – світовий лідер у сфері виробництва цифрових продуктів і рішень для обробки зображень. Представники Canon в Україні, дізнавшись про проект Миколи Подрезана, підтримала його важливу та шляхетну справу. «Реалізовувати мій проект дуже важко організаційно, матеріально і фізично, – говорить Микола Подрезан. – Зараз досить непрості часи, і для мене дуже символічно, що першим міжнародним брендом, який підтримав мій проект, став саме Canon – бренд, який дуже багато робить в царині соціальних проектів та благодійності. Тому маю за честь, що всесвітній авторитет та лідер у виробництві фототехніки визнав мій проект корисним та перспективним. Для мене – це важливий етап у моїй всесвітній подорожі. Фотокамера обов’язково додасть мені не тільки технічних можливостей, але й творчих сил. Я розцінюю допомогу Canon як аванс довіри та добра. Мрію про подальші фотовиставки. Щасливий, що я приєднався до багатомільйоної всесвітньої родини Canon! Від серця дякую!».

Похожие пресс-релизы