pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

До уваги платників податку на прибуток!

Головне управління Міндоходів у м. Києві нагадує, що 30 вересня 2013 року – останній день сплати авансових внесків з податку на прибуток за вересень 2013 року, який становить 1/12 від суми податку на прибуток за 2012 рік.

Критерії, за якими визначено коло платників авансових внесків з податку на прибуток, наведено в пункті 57.1 статті 57 Податкового кодексу України.

Авансовий внесок з податку на прибуток починаючи з 01.01.2013 р. щомісяця сплачують суб'єкти господарювання, у яких доходи, що враховуються при визначенні об'єкта оподаткування, за останній річний звітний податковий період перевищують 10 млн. грн.

Звертаємо Вашу увагу, що узагальнююча податкова консультація щодо особливостей подання декларацій з податку на прибуток та сплати податку у 2013 році затверджена Наказом Державної податкової служби України від 21.12.2012 №1171 та розміщена на суб-сайті ГУ Міндоходів у м. Києві www.kyiv.minrd.gov.ua у рубриці «Податкове законодавство», підрубриці «Узагальнюючі податкові консультації».

Похожие пресс-релизы