pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

До уваги платників єдиного податку!

Податківці Голосіївського району нагадують, що платники єдиного податку мають право на відпустку.

Є бажання насолодитись літним відпочинком, але обов’язок сплатити податок заважає втілити мрію в життя? ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві нагадує, що платники єдиного податку І і ІІ груп, які не використовують працю найманих осіб, звільняються від сплати єдиного податку протягом одного календарного місяця на рік на час відпустки.
Аналогічна пільга передбачена на період хвороби, підтвердженої копією листка (листків) непрацездатності, якщо вона триває 30 і більше календарних днів.
Інформація про період щорічної відпустки і терміни втрати працездатності з обов'язковим доданням копії листка непрацездатності подається за заявою у довільній формі. Окремого строку подання заяви щодо періоду щорічної відпустки та терміну втрати працездатності нормами ПКУ для таких платників не передбачено. Аби уникнути порушення строку по сплаті авансових платежів рекомендуємо заяву щодо періоду щорічної відпустки подавати до територіального органу Міндоходів до початку відпустки. А заяву щодо терміну втрати працездатності з обов'язковим доданням копії листка непрацездатності доцільно подавати одразу після закінчення лікарняного.
Платники єдиного податку І і ІІ груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.
Нарахування авансових внесків для платників єдиного податку І і ІІ груп здійснюється територіальними органами Міндоходов на підставі заяви такого платника єдиного податку щодо розміру обраної ставки єдиного податку, заяви щодо періоду щорічної відпустки та/або заяви щодо терміну тимчасової втрати працездатності.
Порядок нарахування та строки сплати єдиного податку визначені ст.295 (розд.ХІV) ПКУ.

ДПІ у Голосіївському районі ГУ Міндоходів у м. Києві

Похожие пресс-релизы