pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Столичні спрощенці сплатили до бюджету понад 740 мільйонів гривень єдиного податку

За вісім місяців поточного року платники податків міста Києва, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили 740 мільйонів 193 тисячі гривень єдиного податку. Левова частка цієї суми надійшла від спрощенців-фізичних осіб, яких у столиці на сьогодні налічується 99 тисяч. Кількість юридичних осіб, які перебувають на спрощеному оподаткуванні, перевищує 19 тисяч.

«У січні-серпні 2013 року від приватних підприємців міста Києва бюджет отримав 492,7 мільйонів гривень. Це майже вдвічі перевищує надходження 2012 року. В свою чергу, юридичні особи, які перебувають на спрощеному оподаткуванні, на початок вересня сплатили 247,5 мільйонів гривень податку. Бюджет отримав додаткових 113 мільйонів гривень порівняно з минулим роком» – зазначила начальник Головного управління Міндоходів у м. Києві Ірина Носачова.

За статистикою столичного управління Міндоходів, найбільш популярною групою у столиці залишається друга група спрощеного оподаткування, на якій перебуває 47,7 тисяч платників. 34,4 тисячі спрощенців вважають для себе привабливою третю групу. В інших групах столичні суб’єкти спрощеного оподаткування розподілились наступним чином: перша група – 8,5 тисяч приватних підприємців, п’ята – 36 суб’єктів господарювання-фізичних осіб, четверта – 19,3 тисяч платників-юридичних осіб, шоста – 176 підприємств.

Нагадаємо, у 2013 році платникам п’ятої групи зменшено ставки єдиного податку з 10 % та 7 % до 7 % та 5 % відповідно, а для другої групи – введено подання звітності раз на рік, а не щоквартально. Також, серед позитивних змін – платники мають можливість подавати заяви про перехід на спрощену систему оподаткування в електронному вигляді, за власним рішенням протягом року спрощенці мають змогу змінювати групу.

Похожие пресс-релизы