pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Результати 1-го кварталу 2014 року від «ПОШТОРГ КАТАЛОГ» – визначено власників 120 000,00 гривень. План з вручення призів викон

28 березня 2014 року стало справжнім святом для шанувальників якісних товарів – клієнтів компанії «ПОШТОРГ КАТАЛОГ». Саме в цей день відбулась урочиста подія – визначення власника 1-го сімейного автомобіля із автопарку клубу переможців «5 авто».
Результати першого кварталу року – це показовий період стабільної роботи компанії, тому компанія «ПОШТОРГ КАТАЛОГ» ретельно підготувалася до проведення акції.
У конференц-залі київського готелю «Космополітъ» організатори акції вітали клієнтів компанії «ПОШТОРГ КАТАЛОГ» та незалежну комісію на чолі з нотаріусом Русанюком З. З. Зауважимо, що під нотаріальним контролем проходять всі акції компанії, завдяки чому вони відповідають вимогам законодавства. Іншими словами, надійним підтвердженням чесності та прозорості є щасливі переможці з усіх куточків України.
Переконайтесь самі – 28 березня пенсіонер з Харкова Сороковенко Ф. Ф. здобув перше місце в клубі переможців «5 авто», ставши Головним переможцем квартальної акції. Таким чином, щасливий чоловік отримує сімейний автомобіль вартістю 65 000,00 гривень!
Радість перемоги в цей день також відчув житель міста Білка, що на Сумщині – Щербак Ю. Д. Йому доля призначила сучасний двокамерний холодильник вартістю 10 000,00 гривень! Щиро вітаємо переможців квартальної акції. Їх імена стали вінцем списку переможців за 1-й квартал 2014 року, у якому загальна вартість призів склала 120 000,00 гривень!
Завершальним акордом святкового заходу для присутніх став несподіваний і дуже приємний сюрприз. Запрошені гості компанії випробували свою удачу та отримали спеціальні призи – соковижималки та чудові подарункові набори від ТМ «Формула Якості».
Нагадаємо, призовий фонд компанії «ПОШТОРГ КАТАЛОГ» у 2014 році складає 755 000,00 гривень, цінні призи вручаються щомісяця, а гарантовані подарунки щодня! Скористайтеся і ви можливістю отримати набори сучасної техніки, путівки на оздоровчий відпочинок та автомобілі! Найближчі дати визначення власників призів – 30 квітня та 30 травня 2014 року. Реєструйте свою участь в акції – телефонуйте вже зараз за безкоштовним номером «гарячої лінії»: 0 (800) 30-15-25 або (044) 499-77-10 (вартість дзвінка згідно з тарифами вашого оператора).
Бажаємо вам успіхів і нехай щастить!

Похожие пресс-релизы