Василь Попадюк концертом у Львові допоміг реабілітаційному центру "Джерело"

Всесвітньо відомий український скрипаль Василь Попадюк дав унікальний концерт у рідному Львові. 8 жовтня він зібрав шанувальників музики у приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької для того, щоби підтримати навчально-реабілітаційний центр «Джерело». Ця установа понад 20 років опікується у Львові розвитком дітей з особливими потребами та їх родинами.
Василь Попадюк, який нині мешкає в канадійському Торонто і гастролює світом, своїм вправним вмінням гри заслужив право називатися українським Паганіні і у цьому переконалася публіка. Вперше у Львові Василь Попадюк виступав і як сольний виконавець, і у складі свого бенду Papa Duke, граючи разом з надзвичайним за колективним звучанням та індивідуальною майстерністю його учасників Оркестром народних інструментів.
Музиканти зібрали повну залу шанувальників музики, які змогли насолодитися непересічним виконанням знаних музичних творів, а також жартами ведучого вечора – актора Петра Маги. Отримані в обмін на чудовий настрій гроші від концерту (а це - понад 150 тисяч гривень) спрямують на щоденні освітні і реабілітаційні заняття для сотні дітей та на оплату комунальних послуг центру «Джерело».
Водночас організатори дійства з "Джерела" запросили на нього десятки вояків, які після воєнних дій на Сходу України, лікуються у львівському військовому шпиталі і відвідували центр з його вихованцями. У залі були присутні і лікарі зі шпиталю. Усі вони завзято аплодували виконавцям, спонсорам свята музики та любові до ближніх, благодійникам "Джерела", його само відданих працівникам і самим вихованцям центру. останні, до речі, теж вийшли на сцену для свого виступу та подяки громаді, що її утворило довкола себе "Джерело" за ці роки.
Поштово-логістична група "MEEST Group" і особисто її очільник Ростислав Кісіль долучилися до благодійної акції на підтримку навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Разом з іншими підприємствами з України та благодійниками з-за кордону компанія уможливила виступ у Львові всесвітньо відомого українського скрипаля, його колективу та оркестру.

ДОВІДКА
Навчально-реабілітаційний центр «Джерело» заснований 1993 року з ініціативи батьків дітей з особливими потребами та волонтерів з Канади.
За 21 рік роботи Центру допомогу отримали понад 3 500 дітей та молоді віком від кількох тижнів до 35 років.
У центрі щодня займаються 150 вихованців та 100 родин в місяць отримують консультаційний супровід та реабілітаційні послуги, бо вони виховують дітей з певними порушеннями розвитку. Йдеться про дітей із ДЦП, із синдромом Дауна та аутизмом, для яких "Джерело" є своєрідною альтернативою інтернатам.
Центр частково фінансується з комунального бюджету міста Львова (30%) та здебільшого коштом благодійних надходжень (70%).
Сайт центру: http://www.dzherelocentre.org.ua/.

Поштово-логістична група «Meest Group» входить в одну з найбільших на Західній Україні фінансово-промислову групу РОСАН, створену 1992 року міжнародною корпорацією МІСТ (Meest Corporation Inc.). Заснована 1989 року в Торонто (Канада) Корпорація має близько 500 своїх офісів і представництв у 12 країнах світу і нині є лідером зі збору, пересилання та доставки міжнародних поштових відправлень в руки одержувачів в Україні, а також посідає провідні позиції з збору та пересилання МПВ у Росію, Білорусію, Молдову, Казахстан та інші країни СНД.
В Україні доставку відправлень виконує логістичний оператор «Міст Експрес». У кожному обласному центрі України та у великих містах діють склади компанії з технологією он-лайн реєстрації усіх процесів: приймання на склад, видача на доставку чи видача відправлень клієнту на складі. Нині «Міст Експрес» обслуговує близько 100 власних складів, компанія будує мережу агентських пунктів прийому-видачі в кількості 2000 відділень в усій Україні. «Міст Експрес» має найбільший серед експрес-перевізників власний флот транспорту, що на сьогодні становить понад 300 одиниць транспорту. Ще понад 500 одиниць транспорту виконує доставку за контрактом.
Підприємства групи, відчуваючи власну соціальну відповідальність, постійно підтримують різноманітні благодійні та культурні проекти, мистецькі заходи, спортивні клуби на теренах України і у в тих куточках світу, де мешкає українська громада.
Сайт компанії: http://www.meest-group.com/.