pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У травні ще 16 нових населених пунктів 11 областей України отримали доступ до безлімітного інтернету від Укртелекому

Понад 3000 мешканців невеликих населених пунктів у сільській місцевості України отримали можливість доступу до широкосмугового безлімітного інтернету (ШСД) від Укртелекому. У травні нові майданчики ШСД були введені в експлуатацію в 16 селах і селищах 11 областей України

Систематична робота з розширення географії покриття інтернету в невеликих населених пунктах України – один із стратегічних напрямків розвитку Укртелекому як національного телекомунікаційного оператора. За підсумками останнього місяця весни лідером за кількістю введених в експлуатацію нових майданчиків інтернет-доступу у сільській місцевості стала Запорізька область. Крім того безлімітний доступ до всесвітньої мережі отримали села і селища Дніпропетровської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Одеської, Полтавської, Тернопільської, Харківської та Черкаської областей.

«Ринок телекомунікаційних послуг в Україні, на жаль, поки не може повною мірою задовольнити потреби населення в якісних послугах. Особливо це відчувається в сільській місцевості, де досі залишаються серйозні проблеми з доступом до інтернету. Протягом останніх декількох років Укртелеком, реалізуючи свою стратегію розширення географії інтернет-покриття в сільській місцевості, багато чого зробив для ліквідації цифрової нерівності між містом і селом, – зазначає Денис Захаренко, директор дирекції розвитку масового сегмента ПАТ «Укртелеком». – Доступ до всесвітньої мережі відкриває нові можливості для наших клієнтів у сільській місцевості. Оперативне отримання інформації, обмін даними, дистанційна освіта, медицина, спілкування та багато іншого – все це вкрай важливо для мешканців України, де б вони не перебували. І ми намагаємося надати якісний доступ до цифрового світу якомога більшій кількості населених пунктів».

Станом на кінець минулого року за даними досліджень доступ до широкосмугового інтернету мало близько 41% приватних користувачів, переважно у великих містах.

Нагадаємо, що за підсумками 1 кварталу 2015 Укртелеком підключив до всесвітньої мережі понад 120 нових сільських населених пунктів у 21 області України.

Довідка:
Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

Похожие пресс-релизы