pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

165 населених пунктів підключено до безлімітного інтернету від Укртелекому в першому півріччі 2015 року

У першому півріччі 2015 року Укртелеком підключив до широкосмугового інтернету 165 сільських населених пунктів у 23 областях України. Розширення географії покриття інтернет-доступу по всій території країни – стратегічна програма розвитку національного оператора

Укртелеком продовжує активно розвивати свою мережу безлімітного широкосмугового інтернет-доступу в сільській місцевості. За 6 місяців поточного року можливість підключення до всесвітньої мережі з'явилася у понад 23,5 тисяч мешканців 165 сіл і селищ у 23 областях України.

Лідерами за кількістю нових майданчиків широкосмугового доступу до інтернету стали Івано-Франківська, Одеська, Чернігівська, Запорізька та Харківська області.

«Стратегія Укртелекому з розширення географії покриття широкосмугового доступу до інтернету дозволяє задовольнити відкладений попит на якісний безлімітний інтернет за розумною ціною, що сформувався в невеликих населених пунктах по всій території країни, – зазначає Денис Захаренко, директор дирекції розвитку масового сегмента Укртелекому. – Підключення нових населених пунктів дає можливість мешканцям у сільській місцевості активно інтегруватися в цифрове співтовариство, відкриває нові можливості для бізнесу, закладів охорони здоров'я, освіти і значно спрощує комунікацію між органами влади та населенням».

Слід зазначити, що за даними дослідження, проведеного компанією Factum Group Україна на замовлення Інтернет Асоціації України, загальна інтернет-аудиторія по всій території України, без урахування Криму, зросла до 59% і становить 21,8 млн. користувачів (у 2014 році – 18,8 млн.). У сільській місцевості з 2012 по 2015 рік частка регулярних інтернет-користувачів збільшилася у понад два рази (з 21% до 45%). Нагадаємо, що Укртелеком лише за підсумками минулого року збільшив покриття свого широкосмугового безлімітного інтернету в сільській місцевості на понад 50%.

Довідка:
Публічне акціонерне товариство «Укртелеком» – найбільший оператор фіксованого зв’язку в Україні, лідер серед провайдерів Інтернету. Укртелеком є єдиним засновником та учасником ТОВ «ТриМоб» – мобільного оператора стандарту 3G/UMTS.

Сьогодні компанія надає свої послуги майже 8 мільйонам абонентів фіксованої телефонії, фіксований швидкісний Інтернет обрали для себе понад 1,6 мільйона клієнтів.

Компанія СКМ - професійний інвестор, керуюча компанія найбільшої фінансово-промислової групи України, діяльність якої сконцентровано у трьох основних сферах бізнесу: гірничо-металургійній, електроенергетичній і фінансовій, а також у телекомунікаціях, медіа-бізнесі, нерухомості, роздрібній торгівлі, виробництві мінеральної сировини, торгівлі нафтопродуктами, сільському господарстві, машинобудуванні й транспортному бізнесі.
04 жовтня 2013 року ПАТ «Укртелеком» стало частиною Групи СКМ.

До складу Групи СКМ входять компанії Метінвест і ДТЕК, Перший український міжнародний банк, АСКА і АСКА-Життя, Укртелеком, телекомунікаційна група Vega, «Медіа Група Україна», ЕСТА Холдинг (нерухомість), Український Рітейл (роздрібна торгівля), UMG (виробництво мінеральної сировини), Паралель (оператор ринку нафтопродуктів), Харвіст (сільське господарство), машинобудівний холдинг Corum Group, транспортний холдинг «Портінвест» та інші.
Генеральний директор Компанії СКМ: Олег Миколайович Попов.
100% акцій Компанії СКМ належать бізнесменові Рінату Ахметову.
Веб-сайт Компанії СКМ: http://www.scm.com.ua/

Похожие пресс-релизы