pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Укртелеком реалізував масштабний проект для найбільшого ТРЦ у Західній Україні

Рішення оператора забезпечить орендарям «Victoria Gardens» швидкість передачі даних від 10 Мбіт/c до 1Гб/с

Укртелеком виступив одним із інтернет-партнерів ТРЦ «Victoria Gardens», реалізувавши масштабний проект проектування та будівництва зовнішньої оптичної мережі. На території 102 000 м2 встановлено 15 комутаторів для ефективного підключення магазинів, ресторанів тощо. Наразі клієнтами оператора вже стало понад 30 різноманітних магазинів. Технічне рішення компанії дозволить клієнтам – орендарям ТРЦ користуватися інтернетом зі швидкістю від 10 Мбіт/с до 1Гб/с, а також підключити й інші сучасні телекомунікаційні сервіси. При цьому фахівці Укртелекому готові допомогти з підключенням та налаштуванням послуг, а обладнання за необхідності можна взяти в оренду.

ТРЦ «Victoria Gardens» – це 102 000 м2 загальної та 54 537 м2 – комерційної площі. Планується розміщення понад 160 магазинів. Власник ТРЦ – компанія «Фенікс Капітал» вже з минулого року є клієнтом Укртелекому.

Похожие пресс-релизы