pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Директором з продажів та відносин з клієнтами lifecell призначений Артур Аревшатян

Оператор мобільного зв'язку lifecell оголошує про призначення Артура Аревшатяна Директором з продажів та відносин з клієнтами. Нова дирекція, яку очолив Артур, об'єднала весь функціонал продажів – від масового та корпоративного сегменту до управління каналами продажів і термінального бізнесу, а також такий відповідальний напрямок, як управління відносинами з клієнтами.

Прагнучи постійно вдосконалювати свої бізнес-процеси, ставати більш динамічною і швидкою, забезпечувати кращий досвід для клієнтів, компанія lifecell об'єднала в нову дирекцію такі важливі і відповідальні напрямки діяльності, як продажі в масовому і корпоративному сегментах, а також управління каналами продажів і відносинами з клієнтами.

На посаду Директора з продажів та відносин з клієнтами був призначений Артур Аревшатян, який до цього очолював Дирекцію з управління досвідом клієнтів.

Як Директор з продажів та відносин з клієнтами Артур буде працювати з широким функціоналом, що включає розвиток стратегії продажів, управління роздрібними продажами, продажами великому, середньому та малому бізнесу, управління торговим маркетингом, дистрибуцією та каналами продажів.

Артур Аревшатян став частиною компанії lifecell у грудні 2004 року, розпочавши свій кар'єрний шлях з напрямку підтримки каналів самообслуговування. У грудні 2008 року Артур був призначений на посаду Начальника департаменту управління процесами і якістю обслуговування абонентів. На цьому управлінському рівні Артур працював до січня 2016 року, коли він був підвищений до виконуючого обов'язки Директора з управління досвідом клієнтів. На цій посаді Артур продемонстрував значні успіхи і досяг високих результатів роботи дирекції, завдяки чому в грудні 2016 року він був призначений Директором з управління досвідом клієнтів.

Похожие пресс-релизы