pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК став переможцем конкурсу «Банк року – 2018»

10 жовтня 2018 року Міжнародний фінансовий клуб «БАНКИРЪ» оголосив результати проведення щорічного всеукраїнського конкурсу «Банк року – 2018» у різних номінаціях.
КРИСТАЛБАНК вкотре стал переможцем номінації «Банк року № 1 за умовами іпотечного кредитування 2018». Перемога підтвердила, що Банк пропонує найкомфортніші та найвигідніші умови іпотечного кредитування на ринку. Переможці конкурсу визначалися на основі опитувань клієнтів, українських банків та думок авторитетних експертів НБУ, рейтингових агентств та ділових медіа партнерів.
КРИСТАЛБАНК є партнером найбільшого та найнадійнішого забудовника - компанії «Київміськбуд». Клієнти можуть бути впевнені, що отримають якісне житло в обумовлені терміни. За спільною програмою іпотечного кредитування з «Київміськбудом» - «ВІД МРІЙ - ДО ДІЙ», процентні ставки складають від 5% річних, а строки кредитування до 20 років.
Клієнти КРИСТАЛБАНКу, які раніше скористалися іпотечним кредитом, так і нові позичальники, можуть дуже швидко отримати необхідне фінансування за програмою для власних потреб або для ремонту на суму до 100 000 грн.
Високі оцінки КРИСТАЛБАНКу з боку незалежних експертів демонструють довіру та прозорість обслуговування.

Похожие пресс-релизы