pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

КРИСТАЛБАНК разом з дітлахами спортивного проекту Kids Autism Games підтримали хокейну команду «Чайка»

24 березня на льодовій ковзанці «Атек» відбулася гра за участю хокейної команди «Чайка», яку відвідали дітлахи від 3 до 14 років спортивного благодійного проекту Kids Autism Games.

Організацію відвідування гри забезпечив КРИСТАЛБАНК, який виступає партнером ХК «Чайка», а також з 2016 року підтримує унікальний благодійний проект Kids Autism Games.

Хокейна гра відбулася в рамках півфіналу малого весняного кубку. Дітлахи вболівали та підтримували улюблену команду на трибунах. Після гри спортсмени ХК «Чайка» запросили юних уболівальників на лід та провели веселу фотосесію.

«Для КРИСТАЛБАНКу велика честь об’єднатися з хокеїстами заради спільної мети – прилучати українських дітлахів до спорту. Разом ми зможемо підтримувати інтерес до спортивних занять та сприяти гарній фізичній підготовці нашої молоді», - відзначив Голова Правління Леонід Гребінський.

Хокейна команда «Чайка» була заснована ще у 2009 році. «Нам важливо, щоб відвідування спортивних ігор, стало доброю традицією для дітлахів. Своїм особистим прикладом ми мотивуємо до здорового способу життя. Бажання займатися спортом потрібно розвивати з раннього дитинства», - прокоментував капітан ХК «Чайка» Микита Уваркін.

Похожие пресс-релизы