pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

У рамках програми «Будуймо ЕКО Україну разом!» у Малині реалізовано проект з облаштування екологічного лісопарку

Завдяки впровадженню екопроекту мешканки Малина, що на Житомирщині, Ольги Гури її місто отримало оновлений екологічний лісопарк, у якому висаджені зникаючі види рослин та встановлені годівниці для птахів, урни для сміття, вазони для садових квітів тощо. Втілення цієї ідеї стало можливим після того, як проект був визнаний одним із переможців всеукраїнської програми «Будуймо ЕКО Україну разом!», започаткованій екобрендом «Чернігівське».
Загальна сума інвестицій, зроблених брендом на впровадження проекту, склала 135 436 грн. Реалізувала проект Українська Біржа Благодійності (UBB).
У присутності місцевих спортивних колективів, представників органів влади і громадських об’єднань 16 квітня 2016 року у Малині було урочисто відкрито громадський екологічний лісопарк «Вересковий». Тепер малинці матимуть комфортне місце для прогулянок і відпочинку. Активісти, серед яких були місцеві жителі з організації «Відкритий світ», встановили у лісопарку 3 лавки, 25 бетонних урн, 8 сміттєвих баків з інформаційним стендом, облаштували спортмайданчик для молоді, встановили 30 годівниць і 20 будиночків для птахів, будинок для садового інвентарю. Окрім того, активісти збагатили місцеву флору, висадивши тут верес, бузок, горобину, шипшину, іриси тощо.
Основна ідея проекту полягала у створенні екологічного лісопарку задля захисту реліктової рослини – вересу. Разом із тим, реалізатори проекту мали намір привернути увагу громади та профільних чиновників до збереження екосистеми лісів регіону, а також включити громадський лісопарк до туристичних маршрутів Житомирщини. Ольга Гура та її однодумці з організації «Відкритий світ» вірять, що проект також сприятиме подальшій розбудові екопарків у Малині.

Інформаційна довідка:
ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку та представляє найбільшу в світі пивоварну компанію Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois, Beck’s; міжнародних ТМ: Corona, Staropramen, TALLER, Hoegaarden, Leffe, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.
***
Українська Біржа Благодійності – міжнародний благодійний фонд, діяльність якого сконцентрована в основному в Інтернеті. Почавши свою роботу в 2012 році з презентації на Міжнародному філантропічному ланчі в Давосі, за 3 роки роботи проект зібрав понад 56,5 млн грн від 300 000 приватних донорів і компаній. На сайті ubb.org.ua представлені благодійні та соціальні проекти з різних категорій зі всієї країни. Це дозволяє людям вибрати і підтримати будь-який з них, а також отримати повну інформацію і звіти про виконану роботу. За час роботи ubb.org.ua на сайті опубліковано понад 800 проектів.

https://www.facebook.com/SUNInBev.UA
http://www.suninbev.com.ua/

За додатковою інформацією звертайтеся:
Прес-офіс компанії САН ІнБев Україна

Ірина Кальницька
Моб.: +38 050 3311891
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Аліна Громова
Моб.: +38 067 4075635
Тел.: +38 044 2546373
email: [email protected]

Похожие пресс-релизы