pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

Український фонд соціальних перетворень презентує проект «BUSINESS START: GUIDE TO ACTION» для підприємців

29 квітня в Американському домі (м.Київ, вул. Миколи Пимоненка, 6) відбудеться презентація проекту «BUSINESS START: guide to action», в рамках якого пройде круглий стіл з власниками підприємств, науковими діячами, експертами з маркетингу та ринкових відносин на тему «Проблеми та розвиток підприємництва». Організатором виступили голова «Українського фонду соціальних перетворень», грантер УВКБ ООН, автор соціальних проектів Тетяна Петракова та автор проекту «BUSINESS START: guide to action, розробник методики тренінгової і менторської підтримки підприємництва, випускник програми Open World Leadership Centre, підприємець та співзасновник «Українського фонду соціальних перетворень» Світлана Олєйнікова.
Провідні експерти обговорять проблеми підприємництва з представниками малого та середнього бізнесу, переселенцями, які намагаються побудувати власний бізнес, а також з випускниками фахових вишів.
Багатостороння підтримка розвитку малого та середнього бізнесу, побудова соціально орієнтованої економіки мають бути головним вектором реформ нашої країни. Постійні зміни до Податкового кодексу, неефективна фінансова підтримка, обмеження, встановлені на законодавчому рівні, відсутність системи підтримки не дозволяє бізнес-сегменту та починаючим підприємцям реалізувати свій потенціал та впровадити інноваційні моделі введення бізнесу. За рахунок вирішення питання підтримки малого бізнесу стають взаємовиключними інші актуальні для країни проблеми, зокрема: працевлаштування населення, формування стабільного середнього класу – переважаючої верстви населення, що у свою чергу сприятиме процесам інтеграції української економіки в світові масштаби.
В рамках проекту «BUSINESS START: guide to action» планується проведення прес-конференції та серії з 3-х майстер-класів з долученням провідних експертів в сфері економіки та розвитку бізнесу, піару, реклами. Результатом проекту стане розробка методики «Підтримка бізнесу».
Організатор Тетяна Петракова зазначає: «Підприємці сьогодні потребують не тільки фінансової допомоги та змін на законодавчому рівні, але й інформаційної підтримки стосовно реалізації власних бізнес-ідей, рекомендацій та порад від провідних експертів розвитку бізнесу, реклами, піару. Сьогодні з метою підтримки бізнесу, як ефективної моделі економічного розвитку нашої країни, нагальним є проведення заходів для ефективного розвитку справи та формування ринкових відносин, що відповідатимуть європейським стандартам».
Автор проекту Світлана Олєйнікова резюмує: «Україна відноситься до країн перехідного типу. Тому зміни є невід’ємною складовою процесу формування та створення гідних реалій. Кардинальні перетворення та інновації – запорука щасливого майбутнього та піднесення країни на щабель високорозвиненої європейської країни, здатної презентувати своє ім’я на більш високому рівні – світовому».

Похожие пресс-релизы