pr

  СЕРВИС ПРЕСС-РЕЛИЗОВ

вход регистрация   
  пресс-релизы компаний: международных, СНГ, Украины , России
Правила О проекте
Военная агрессия России против Украины

Коллеги, 24 февраля Россия начала открытое вторжение в Украину.
Мы полностью солидарны с украинским народом в борьбе с оккупантами и желаем Украине не просто мира, а победы.
России должен быть нанесен максимальный урон не только в военной, но и в других сферах. Только таким образом возможно обрести настоящий, а не русский мир.
Для поддержания Вооруженных сил Украины в борьбе с российскими оккупантами, Национальный банк Украины открыл спецсчет (доступны все основные валюты)
https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-vidkriv-spetsrahunok-dlya-zboru-koshtiv-na-potrebi-armiyi
Российский фашизм будет повержен. Слава Украине!

DTX вривається на швидкості в український телеефір

Discovery Networks CEEMEA¹, підрозділ мовника №1 у світі у сфері платного телебачення Discovery Communications, оголошує про запуск 1 вересня 2015 року каналу DTX ексклюзивно в мережі лідера ринку розваг компанії ВОЛЯ.

Новий розважальний канал турбоформату − DTX − адресовано чоловічій аудиторії віком 18−45 років; його ключові жанри – автомобілі і все, що має двигун, спорт, екстремальні розваги, угоди й гроші, погані хлопці, а також їжа по-чоловічому. DTX представить як власний унікальний контент, так і найкращі швидкісні шоу Eurosport, у тому числі репортажі з чемпіонату із шосейно-кільцевих автоперегонів, чемпіонату Європи з ралі, тележурнал WATTS. Ексклюзивне мовлення DTX в мережі ВОЛЯ триватиме до 1 січня 2016 року, далі телеканал стане доступним іншим операторам українського ринку платного телебачення.

− Ми приділяємо велику увагу вивченню думок і переваг телеглядачів, щоб виправдовувати, а часто і передбачати, їхні очікування; і результати останніх досліджень демонструють значний інтерес аудиторії до швидкісних та адреналінових розваг. З радістю представляємо DTX глядачам України в партнерстві з лідером ринку розваг країни і найбільшим провайдером кабельного телебачення − компанією ВОЛЯ. Новий формат виявився дуже успішним на кількох інших ринках; впевнені, що запуск DTX стане яскравою подією і для української аудиторії, − сказав Григорій Лавров, старший директор каналів Discovery Networks у Північно-Східній Європі.
________________________
1 Discovery Networks у Центральній та Східній Європі, на Близькому Сході та в Африці

− Ми співпрацюємо з Discovery Networks 15 років з моменту їх виходу на ринок України, не зупиняючись на досягнутому; постійно знаходимо нові ідеї та цікаві інноваційні телепродукти. У сучасному світі інновації не мають кордонів, і запуск DTX в Україні − цьому підтвердження. Нам удвічі приємно, що право на ексклюзив каналу DTX першими отримають саме наші абоненти, − зазначила директор з маркетингу компанії ВОЛЯ Вікторія Цомая.

Представляючи DTX в Україні, Discovery Networks CEEMEA спирається на успіх каналу на польському ринку. Стартувавши в 2013 році, DTX відтоді збільшив свої рейтинги на 50%, середня тривалість перегляду виросла за рік на 34%, а частка в аудиторіях «чоловіки 4+» і «всі глядачі 4+» збільшилася на 35%. Крім того, при розробці програмного наповнення оновленого каналу було використано досвід американського каналу Velocity − єдиного телевізійного бренду в США, цілком присвяченого автомобільній тематиці. Він посідає перше місце в країні за охопленням аудиторії «М 35−54», демонструє безперервне зростання рейтингів протягом 29 місяців, а до кінця 2015 року його аудиторія у США становитиме понад 70 млн домогосподарств.

DTX − це розваги зі знаком якості, в чому глядачі зможуть переконатися вже у вересні. У програмі «Легендарні авто з Брайаном Джонсоном» соліст гурту AC/DC і пристрасний автолюбитель Брайан Джонсон буде вивчати, обговорювати і, звичайно ж, водити легендарні автомобілі і покаже, чому кожен із них по праву є шедевром інженерного мистецтва. У шоу «Грошове питання» Біллі Ейхнер перевірить випадкових перехожих на вулиці на знання сучасної поп-культури. З мікрофоном в одній руці і грошовою купюрою в іншій Біллі дасть учасникам шоу шанс виграти реальні гроші, відповідаючи на спонтанні й кумедні запитання. Головні герої шоу «Гарячі фінські хлопці» − четверо фінських хлопців, які винаходять і пробують небезпечні, позамежні трюки і потрапляють в комічні ситуації. Тележурнал WATTS представить кумедну добірку відео зі спортивними курйозами − від падінь із мотоцикла і перекидання автомобіля до промахів на біговій доріжці або під час змагань з паркуру. Крім того, глядачі зможуть стати свідками проходження найскладніших етапів чемпіонату світу з ралі разом зі своїми фаворитами.

Похожие пресс-релизы